Mitt spel: Napoli vinna och hålla nollan till 2.20 hos bet365.

Spezia med tre raka nederlag tar emot ett, vad det verkar, ostoppbart Napoli på Stadio Alberto Picco.

Lunchmatchen i Serie A denna söndag består av ett lag i botten och ett lag i toppen. Hemmalaget Spezia må inte ligga på någon av de tre nedflyttningsplatserna i nuläget, men skulle denna förlustsvit fortsätta kan det ändras snabbt.

Spezia, med svenske Emil Holm i laget, har gått mållösa i två raka matcher. 0-2 mot Bologna och samma resultat i matchen innan mot Roma ger nog inte supermycket luft under vingarna när man ska ta emot serieledarna. Målskyttet har varit ett stort problem rakt igenom för säsongen för Spezia. Kevin Agudelo och Emmanuel Gyasi är habila anfallare i Serie A, men inga som lyfter ett lag i tabellen.

Napoli. Ja, hur mycket mer behöver sägas. En ny, blytung seger senast hemma mot Roma efter att Giovanni Simeone hoppat in och gjort 2-1 målet i matchens slutskede. Tretton poäng har man nu ner till andraplacerade Inter och inget tyder på att man ska tappa det försprånget.

Med tre lättare matcher på schemat innan Champions League-kvartsfinalerna drar igång i slutet av Februari kan det vara så att Spalletti vågar rotera något i sin startelva. Det känns dock inte som det kommer göra speciellt mycket skillnad. Allt känns så glasklart och enkelt för Napoli i nuläget att det ska mycket till för att rubba det.

Skador: Inga nya skador har rapporterats i Napoli, medan Spezia väntas få klara sig utan både Zoet och Bastoni ett tag till.

Spezias icke-spets i kombination med Napolis självklarhet ger mig fullt förtroende i att man städar av Spezia ganska enkelt. Mitt spel blir därför att Napoli vinner och håller nollan till 2.20 hos bet365, och finns att hitta under kategorin “Specialare”!
This is the stats tab
This is the post tip