bet365 streamar alla Serie A-matcher.

På Stadio Alberto Picco tar Spezia emot Udinese i det som jag förväntar mig blir en öppen match i den italienska Serie A. Marknaden har dock gästerna som klara favoriter och det kan jag inte riktigt förstå anledningen till. Båda lagen har 18 poäng efter 19 omgångar och befinner sig på den nedre halvan av tabellen. Formen talar dock tydligt till Spezias favör eftersom de har
två segrar, ett kryss och två förluster på de fem senaste ligamatcher medan Udinese ännu inte har tagit någon seger detta år.

Spezia har under veckan spelat den italienska cupen där Napoli blev för svåra i kvartsfinalen. Dock ska Spezia ha beröm för att ha tagit sig så långt i turneringen, samt att den andra halvleken såg mycket bra ut. Efter att ha hamnat i ett tidigt underläge, där Spezia log under med 0 - 4 i pausvilan, lyckades Spezia resa sig och näta två gånger innan fulltid. Även i ligan senast gjorde Spezia en väl godkänd insats och var nära att ta poäng borta mot Roma - som dock gjorde segermålet i den 92:a minuter.

Inte nog med att Udinese inte har någon seger detta år, de har inte tagit någon trepoängare i sina nio senaste matcher. Det går att argumentera att motståndet på sistone har varit tufft i form av Napoli, Atalanta och Inter men däremellan och dessförinnan har Udinese tappat poäng mot betydligt sämre motstånd också. Formen är inget vidare och laget sliter fortfarande med målskyttet. Udinese gjorde en helt okej match hemma mot Inter, som slutade mållöst, men Inter var långt ifrån deras toppform då.

Spezia är på gång och har nätat massor i sina senaste matcher, samt i cupen, utom mot Torino i ligan där de fick spela med en man kort i nästan hela matchen, men ändå klarade de av att hålla nollan. Så Spezia är ett tufft lag att slå. Då Udinese sliter främst med offensiven, men även bakåt en del, och har svårt att vinna tvivlar jag på att de ska greja detta så ofta som marknaden föreslår. Därmed finner jag ett fint värde i att Spezia återigen plockar viktiga poäng i tabellen och lägger ett spel på 1X i matchen.

Speltips Spezia - Udinese:
1X - odds 1.82 hos bet365 .

---
Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Spezia:
Ivan Provedel, Riccardo Marchizza, Julian Chabot, Claudio Terzi, Luca Vignali, Tommaso Pobega, Lucien Agoumé, Nahuel Estévez, Diego Farias, Andrej Galabinov & Emanuel Gyasi.

Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Udinese:
Juan Musso, Rodrigo Becão, Bram Nuytinck, Kevin Bonifazi, Jens Larsen, Rodrigo De Paul, Tolgay Arslan, Rolando Mandragora, Marvin Zeegelaar, Roberto Pereyra & Gerard Deulofeu.
---

This is the stats tab
This is the post tip