1x på Sporting hemma mot Arsenal i Europa League. Vinst på spelet vid hemmaseger/kryss. 1.84 hos OHMbet, 888sport och SpeedyBet .

Bara två dagars vila för Gunners ingör den här matchen, som fick slita för 3-1 hemma mot Leicester i måndags. Har roterat tidigare i Europa League och lär ånyo ge starter för Welbeck, Ramsey, Guendouzi och ett par junisar. Viktig ligamatch mot Palace vänar kommande helg. Mot Leicester saknades:
Monreal, Cech, Kosicelny, Kolasinac och Mavropanos - samtliga out igen.

En del a-lagsspelare alltså - öppnar för ännu fler junisar än vanligt?
För den här matchen är inte direkt superviktig. Arsenal har inlett med full pott, vilket även Sporting har gjort. Gruppfavoriterna är med andra ord fullpoängare och avancemanget är väl i stort sett klart.

Tänkbart lag:
Leno; Bellerin, Holding, Mustafi, Lichtsteiner; Mkhitaryan, Guendouzi, Ramsey, Elneny, Iwobi; Welbeck.

Uttagen trupp: Leno, Martinez, Iliev, Sokratis, Holding, Mustafi, Bellerin, Lichsteiner, Jenkinson(!), Torreira, Ramsey, Özil, Elneny, Xhaka, Guendouzi, Mkhitaryan, Iwobi, Smith Rowe, Welbeck, Aubameyang och Lacazette

Sporting går inte superbra i ligan och många minns säkert kaoset i klubben från i våras. Men laget har fått två dagars extravila jämfört med Arsenal. Det plus hemmaplansfördel borde väga tungt för ett förmodat roterande Arsenal här. Portugiserna är väl kanske inte lika bra som senaste åren, men är ändå ett okej lag och bör ha rimlig poängchans på hemmaplan här.

Tänkbart lag:
Salin; Gaspar, Coates, Mathieu, Jefferson; Nani, Fernandes, Gudelj, Acuna, Mane; Montero

Kryssläge?

This is the stats tab
This is the post tip