Efter Barcas säsongsstart kan jag inte se hur de inte ska vinna borta mot Sporting i kväll. Jag tippar att Barca vinner med minst två mål.

PRIMEIRA LIGA
2. Sporting 7 6 1 0 16:4 19

Formen
O, O, V, V, V

Senaste match
Moreirense - Sporting 1-1

Senaste CL
Olympiakos - Sporting 2-3

La Liga
1. Barcelona 6 6 0 0 20:2 18

Formen
V, V, V, V, V

Senaste match
Girona - FCB 0-3

Senaste CL
FCB - Juve 3-0

Ni som såg Barca mot Juve vet vilken högstanivå det här laget har. Och man har fortsatt på inslagen väg. Sex av sex segrar i ligan och tre raka sen matchen mot Juve. 2-1 borta mot Getafe, 6-1 mot Eibar och 3-0 borta mot Girona i helgen. Även om Sporting har ett högklassigt försvarsspel i sin liga, så tror jag inte att det räcker mot Messi och Suarez mfl. Sporting släppte in två baljor mot Olympiakos och det visar kanske att den portugisiska ligan inte håller någon superstandard utanför topplagen. Lagen har inte möts i CL sedan 2008. Då vann Barca med 5-2 borta och 3-1 hemma. Kanske inte mycket att värdera till kvällens match men i en grupp med Juventus så tror jag inte att Barca kommer slå av på takten innan gruppsegern är fixad.

Prel elvor (Whoscored)

Sporting (4-2-3-1) Patricio - Piccini, Coates, Mathieu, Coentrao - Carvalho, Battaglia - Martins, Fernandes, Acuna - Dost

Saknar: Ruiz (osäker)

Barca (4-3-3) Stegen - Semedo, Pique, Umtiti, Alba - Paulinho, Busquets, Iniesta - Deulofeu, Messi, Suarez

Saknar: Rafinha, Dembele

SPELTIPS
Jag tror att Barca vinner och gör det med minst två bollar. Spelar bortalaget handicap -1 till 2.25 hos Coolbet (3/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip