Speltips: Sporting asian -1 till 1.72 hos Betsson .

Sporting CP mot SC Farense i den portugisiska ligacupen kan väl inte bjuda på något intressant? Johodå!
Sporting leder den portugisiska ligan med tre poäng före rivalerna Porto och Benfica. En stark inledning på säsongen där man även varvar med spel i Europa League.
Farense ligger för närvarande på en trettondeplats i ligan med tio inspelade poäng efter nio matcher.

Denna match är en del av ett gruppspel mellan dessa två lag och Tondela, där Farense lyckades knipa tre poäng efter en 1-0 seger mot Tondela. Sporting har ännu inte spelat någon match och detta blir därför deras första i denna ligacup.

Sporting har tillräcklig bredd

Hemmalaget har varit kända för att ta denna ligacup på allvar de senaste åren. Fyra av de sex senaste gångerna har man lyft denna pokal som betyder mycket inom portugisisk fotboll.
Lagen möttes för bara några veckor sedan och då bortavann Sporting med 2-3 efter ett sent avgörande.

Den här tillställningen tror jag dock inte blir lika jämn. Trots rotation ska Sporting ha ett tillräckligt bra lag och tillräcklig bredd för att städa av Farense, speciellt på hemmaplan. Faktum är att samma match tog plats mellan lagen förra året, och då vann Sporting med hela 6-0 hemma på Estadio José Alvalade.
Sporting har ännu inte förlorat i inhemskt spel den här säsongen. Den enda förlusten hittills den här säsongen kom mot Atalanta i Europa League.
Farense vill säkert gå så långt som möjligt i cupspelet, men man har heller inte råd att riskera att falla ännu längre bak i ligan, vilket gör att man kanske inte går FULLT all-in här.

Trots risk för en del rotation tror jag Sporting blir några nummer för stora för Farense och spelar Sporting asian -1 till 1.72 hos Betsson (Pengarna tillbaka vid uddamålsseger). Enligt mig värt en mindre slant så här mitt i veckan!
This is the stats tab
This is the post tip