SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

På McDiarmid Park i Perth tar St Johnstone emot Dundee United i den skotska ligacupen. Det är ett möte mellan två mittenlag i den skotska Premiership, där gästerna har tre poäng fler i tabellen och en match fler spelad än St Johnstone. Båda lagen har två segrar i cupen, i grupp C, men även där har Dundee United spelat en match mer. St Johnstone har tidigare haft det lätt mot Dundee United, även om de två senaste ligamöten har slutat oavgjort. Formen talar för att St Johnstone ska vinna igen.

I ligacupen har det gått utmärkt för St Johnstone, som började med att slå Hearts med 2 - 1 innan det blev en överkörning mot Brechin City med hela 7 - 0, med ett hattrick av Stevie May. I ligan har det inte gått lika starkt, där St Johnstone har fyra vinster, två kryss och sju förluster. Dock är formen fin med en stabil 1 - 0 seger över Kilmarnock, vilket innebär en andra raka ligamatch för St Johnstone utan insläppt mål. Att näta framåt har varit ett litet bekymmer men detsamma gäller för Dundee United.

För Dundee United har bara hittat nätet tre gånger i sina sex senaste matcher. I ligan har det blivit tre stycken mållösa matcher, av de fyra senaste spelade, som har kommit mot Aberdeen, St Johnstone och St Mirren. I ligacupen har Dundee United vunnit mot Brechin City med 6 - 2 och 1 - 0 mot Kelty Hearts, samt förlorat hemma mot Peterhead med 0 - 1. I den absolut senaste matchen mot St Mirren lyckades Dundee United bara avfyra ett skott på mål och noll skott utanför. Offensiven är helt under isen.

Även om St Johnstone själva inte har öst in mål på sistone så har de visat en stark form och ändå lyckats peta dit några bollar. Defensivt är både St Johnstone och Dundee United starka, så något målkalas ska vi inte räkna med. Däremot räknar jag med att St Johnstone fina form håller i sig i ligacupen och att de tar en ny trepoängare mot Dundee United, som har problem i offensiven.

Speltips St Johnstone - Dundee United:
1 - odds 1.95 hos bet365 .

bet365 streamar matchen.

---
Preliminär startelva från Sportsgambler.com - St Johnstone:
Zander Clark, Murray Davidson, Craig Conway, Dan McNamara, Stevie May, Craig Bryson, Jamie McCart, David Wotherspoon, Liam Gordon, Scott Tanser & Jason Kerr.

Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Dundee United:
Benjamin Siegrist, Calum Butcher, Liam Smith, Ian Harkes, Luke Bolton, Nicky Clark, Peter Pawlett, Mark Reynolds, Lawrence Shankland, Jamie Robson & Ryan Edwards.
---

This is the stats tab
This is the post tip