I den andra av två möten ställs St. Patricks Athletic och F91 Dudelange på nytt mot varandra i Europa Conference League, denna gång på Richmond Park i Dublin. Det första mötet på Stade Jos Nosbaum, i södra Luxemburg, slutade med en 2 - 1 seger till Dudelange. St. Patricks är det klart bättre laget som kan vända tillställning och får därför också mitt speltips i matchen.

Det var en halvdan insats från Jon Daly och hans St. Patricks i det första mötet. Bollinnehavet var bra, men några målchanser i massor skapades inte. Efter att ha hamnat under lyckades Mark Doyle putsa till siffrorna. Hans fullträff innebär att St. Patricks går in i mötet som favoriter. I mitt tycke borde de också klara av att palla trycket.

Dudelange gjorde inte sina hemmafans besvikna då Oege-Sietse van Lingen och Yahcuroo Roemer gav laget en 2 - 0 ledning efter en timmes spel. Dudelange lyckades skjuta en hel del skott på mål. Dock klarade man inte av att helt hålla tätt. Ett sent insläppt mål, i matchminut 93, gjorde så att luften gick ur spelarna en aning.

Vänder St. Patricks mötet?

Medan Dudelange ännu inte har börjat sin säsong så är St. Patricks betydligt varmare i kläderna, med spel i irländska Premier Division. På hemmamark är St. Patricks brutalt starka och har bäst facit av alla i hemlandet. Spelet är mer än bra nog för att vända på steken och ta mötet vidare till en förlängning och eventuella straffar - om inte vinna med större tal och därmed avancera direkt.

Jag tar en tydlig ställning och lägger ett spel på att St. Patricks vinner över Dudelange efter fulltid.

Speltips St. Patricks - Dudelange:
1. Odds 1.91 hos bet365.
This is the stats tab
This is the post tip