Ljungberg och hans Arsenal ska spika förstaplatsen i gruppen och ställs här mot Standard Liege. Svårt att sia om startelvan men spontana känslan är ju såklart att Ljungberg går för en vinst här. Standard Liege måste gå för det och därav tror jag det kan bli en målglad batalj.
Jag spelar över 3 mål asian hcp goal line (pengarna tillbaka vid tre) till 1,85 hos Unibet , LeoVegas eller 888sport .

Arsenal har statistiken 3-1-1 i gruppspelet med 12/5 i målskillnad. Många har sågat försvarsspelet och det är främst i ligan målet har sipprat in bakåt allt för många. Här är även Shkodran Mustafi avstängd och Luiz lär därav formera backpar med Chambers.
Standard Liege placerar sig på en tredjeplats i gruppen med tre poäng upp till ettan Arsenal. Mellan ligger Eintracht Frankfurt på nio poäng som ställs mot gruppjumbon Vitória SC. Frankfurt lär gå för vinst mot Vitória för att ha chans att avancera vidare. men då får inte Standard Liege besegra Arsenal.
Första mötet i gruppen slutade hela 4–0 till Arsenal och därav har jag svårt att se Standard Liege med någon chans här, men ändå att de kommer gå för det här på hemmaplan.

Möjliga startelvor:
Standard Liege:
Bodart; Vanheusden, Vojvoda, Bastien, Laifis; Gavory, M'Poku, Ammalah; Emond, Boljevic, Carcela-Gonzalez
Arsenal:
Martinez; Chambers, Sokratis, Mustafi, Kolasinac; Guendouzi, Torreira; Saka, Willock, Nelson; Aubameyang

SPEL: Över 3 mål asian (pengarna tillbaka vid exakt tre mål) till 1,85
Hos Unibet , LeoVegas eller 888sport .

This is the stats tab
This is the post tip