Näst sista matchen i Division 2 Norra Götaland och det börjar minst sagt att dra ihop sig. Både Stenungsund och Angered riskerar nedflyttning så denna match kan avgöra allt. Förutsättningarna är som sådana att hemmalaget kan klara sig kvar med nuvarande poäng men då är de beroende av många andra resultat som måste gå deras väg. Angered måste vinna båda matcherna som är kvar för att ens ha en chans att hålla sig kvar. De har också dålig målskillnad som måste hämtas in, kanske blir det en för stor utmaning?

Formen hos Stenungsunds IF är allt annat än bra, bara en poäng på fem senaste matcherna och alldeles för många insläppta mål. Angered har bättre form med 4-0 senast mot Vänersborg och även 2-5 borta mot IFK Kumla. Målskillnaden förstördes däremot en del med tanke på storförlusten hemma mot Ahlafors däremellan.

Avstängd: Malte Runevik (Stenungsund)

____

Här inriktar jag mig på mål. Tror det finns potential för en riktigt öppen matchbild där Angered verkligen måste gå för seger och även ta in målskillnad. Stenungsund kan däremot gå in mer för en poäng men tror det blir svårt med osäkerheten i defensiven.

Spel: Båda lagen gör mål + Över 2,5 mål till 1.72 hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip