Marknaden erbjuder jämna odds på mötet mellan Stockholm Internazionale och Gefle på Stockholm Stadion, i division 1 norra. Det är svårt att köpa att detta ska vara ett vidöppet möte. Stockholm Internazionale har efter en fin inledning tappat farten och formen och förlorat de två senaste omgångar. Gästerna Gefle är tabellettan med fyra raka segrar - där de har imponerat.

Tränaren Rebaz Hassan, som tidigare har gjort dundersuccé, har ett formsvagt lag i Stockholm Internazionale. Under inledningen av säsongen var de ett svårslaget lag. Dock har det blivit grus i maskineriet. Hemma mot Haningen skapade de inte mycket och förlorade duellen med 1 - 2. Därefter blev det en resa till Piteå och förlust även där. Pontus Sundqvist gjorde matchens enda mål. Försvararen Joshua Mintah Adomako, som har spelat alla matcher, blev utvisad. Han är ett stort avbräck i defensiven.

Tränarkollegan Mikael Bengtsson gör det helt fantastiskt med Gefte. Defensiven är urstarkt och har släppt in minst mål av alla, nämligen 5 mål på 7 omgångar. Under de fyra senaste omgångar har Gefle bara släppt in ett mål - i segrarna över Umeå FC, Motala, Sylvia och Team TG FF. Mot tabelljumbon Team TG FF senast blev det en förlösande seger med 3 - 0, där Cihan Sener öppnade målskyttet efter en halvtimmes spel. Leo Englund nätade två gånger om innan fulltid. Spelet och formen är på topp.

I mitt tycke är Gefle det klart bättre laget. Därmed lägger jag ett spel på en Gefle seger på asiatisk handikapp, med en försäkring på pengarna tillbaka vid kryss i matchen. Det blir en förlust vid en Stockholm Internazionale seger och vinst vid en Gefle seger.

Speltips Stockholm Internazionale - Gefle:
2 asian 0 (samma som Gefle draw no bet) - odds 2.00 hos 888sport , LeoVegas & Unibet .
---

TV: Melker går för det igen denna jackpotomgång!




This is the stats tab
This is the post tip