West Ham gästar Stockport i FA-cupen på måndagen.
Mitt speltips: Asian -1,5 på bortalaget. Spelet sitter om Moyes gäng vinner med två eller fler mål.
1.75 hos Unibet Casumo LeoVegas & 888sport .
Rekades först till 2.02, men oddset har sänkts.

West Ham har fått tio vilodagar sedan sin senaste match. Nästa match är först på lördag. Med andra ord rätt så bra förutsättningar för Moyes att matcha ett starkt lag. I år är de dessutom inte direkt involverade i bottenstrid i ligan, så en bra FA-cupvår är något de borde kunna hantera. Moyes på presskonferensen inför:

"We have a good squad of players at the moment, who will be the squad of players that go to Stockport. We certainly won’t have a team full of young players".

Gjort sig av med Haller och Snodgrass, men på bänken senast satt spelare som Antonio, Yarmolenko och Lanzini, så även om det blir lite rotation borde det bli en helt okej startelva.

Tänkbart lag:
Randolph,
Coufal, Diop, Balbuena, Johnson
Noble, Rice,
Yarmolenko, Lanzini, Fornals
Antonio

Stockport hör normalt hemma i femtedivisionen. Fyra i tabellen och fjorton poäng upp till "omöjliga" Torquay. Det här är såklart årets match för deras del, men de är också med i kampen om att ta sig tillbaka till topp fyra-ligorna efter att ha varit utanför i tio år. Även om de är all in här så bör det inte räcka till mot ett West Ham som känns mer harmoniska och bättre än på ett bra tag. Utan publik som kan hjälpa till att bära fram Stockport till en bragd blir det extra svårt.

West Ham borde ha toppchans här och att de ska vinna med två eller fler mål känns klart troligt.

bet365 livestreamar matchen.

This is the stats tab
This is the post tip