The Championship gör comeback i helgen.
Och jag tycker det finns ett fint spel i Stoke City på hemmaplan mot Cardiff.

Stoke har fått ihop en bra trupp, och har faktiskt en riktigt kvalitativ startelva. Framför allt nu när truppen ser väldigt hel och fräsch ut.
Om man ser på den offensiva trion på topp så hittar vi skadebenägne men ack så fine Nick Powell, Dwight Gayle (ny från Newcastle) samt Manchester City-lånet Liam Delap. Sedan finns det talang i Tyrese Campbell/D'Margio Wright-Phillips som båda dragits med skador.
Så offensiven är toppfin.

Mitten?
Här finns Will Smallbone (lån från Southampton), förra Chelseatalangen Lewis Baker, och Brentfordlånet Tariqe Fosu-Henry.

Men det som jag gör att jag kommer lira och spika Stoke här är att Harry Souttar gjorde sin första match för laget på ett år precis före VM. Souttar har nämligen varit skadad sedan november 2021, men visade direkt klassen när Stoke slog Luton med 2–0.
Men de stora rubrikerna kom först efter fyra PRICKFRIA matcher för Australien i Qatar.
24-åringen växte då ut till en av mästerskapets bästa mittbackar.
Han var enorm i luftrummet, och var en stor anledningen till "The Socceroos" succé som slutade med att man var på vippen att sätta 2–2 i åttondelen mot Argentina. Innan dess nollande Souttar och kompani både Tunisien och Danmark.

Enligt de uppgifter jag har kommer Harry Souttar starta här, och i den form han är i tror jag ett ganska färglöst Cardiff får det svårt att ta sig ens till målchanser...

Jag lirar raka ettan till 2.10 hos bet365.
This is the stats tab
This is the post tip