Tyvärr ingen lycka i innebandyn igår men ny vecka nu och förhoppningsvis studsar jag tillbaka redan idag när jag spelar Stoke Ö5,5 hörnor hemma mot Swansea.

Lagens tre senaste matcher:

Hull-Stoke 0-2 (5-7 i hörnor)
Stoke-Sunderland 2-0 (6-4)
Man United-Stoke 1-1 (13-2)

Swansea-Watford 0-0 (7-2)
Arsenal-Swansea 3-2 (5-6)
Swansea-Liverpool 1-2 (3-10)

Ni som följt mig den här säsongen vet att jag har spelat på hörnor till Stoke innan. Så sent som förra hemmamatchen när Sunderland kom till Britannia. Då löste man spelet trots att man ledde matchen från matchminut 8 och vann sedan med 2-0. Som skrivits tidigare har man en väldigt bra offensiv och nu börjar dom komma igång där uppe i norra England. Shaqiri som för mig är den viktigaste spelaren i detta Stoke, ser allt bättre ut. Var lite skadad i början av säsongen men har startat dom senaste matcherna och mot Hull förra helgen (då jag även rekade att man skulle vinna) gjorde Shaqiri båda målen för Stoke och man kunde vinna återigen med 2-0.

Swansea går det minst sagt trögt för. Vunnit 1 match och den kom i premiären mot Burnley. Sen är det 2 poäng av 24 möjliga som man tagit efter den matchen. Självförtroendet är i botten och känns nästan lite uppgivna. Förra helgen mot Watford på hemmaplan, fick man förvisso 0-0 men bör krävas mer från Swansea i en sådan match. Man gjorde bara ett byte den matchen och det förvånade mig oerhört. Behöver inte göra byte och förändra spelsystemet men ett byte ger ändå signaler till övriga spelare och fans att man vill att något ska hända, få in lite ny energi på planen. Man har släppt en del hörnor mot sig också i dom senaste matcherna: 2, 5, 10, 7 ,7 och 10.

Ett Stoke med självförtroende som kommer vilja styra spelet och ta kontroll över den mot ett Swansea som inte ser alltför pigga ut kommer troligtvis vara nöjda med att kunna backa hem och sätta ett bra försvarsspel i första hand.
Stoke har gått över den här linan i samtliga matcher på Britannia Stadium den här säsongen och ser stor chans till att man fortsätter på den banan.

Jag spelar Stoke Ö5,5 hörnor @1.72 4/7u hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip