SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

På Stade de la Meinau spelas ett spännande möte när Strasbourg tar emot Nice i franska Ligue 1. Båda lagen avslutade förra säsongen på den övre halvan i tabellen, där Strasbourg kom på en tionde plats medan Nice klättrade upp till en femte plats. Imponerande från båda lagen, så klart. Denna säsong har inte startat så bra för Strasbourg, som åkte på en förlust medan det blev en seger för Nice. I detta möte är Strasbourg småfavoriter till seger, men jag tippar på att det blir en tuff och stängd match.

Det blev en 1 - 3 förlust för Strasbourg i premiären mot Lorient. Strasbourg var inte riktigt på alerten och blev överraskade, trots att de hade en ledning i pausen. Första halvleken var bra från Strasbourgs sida. I den andra halvleken slappnade Strasbourg av och släppte in två mål på nio minuter, där det ena målet var ett olyckligt självmål. Marginalerna var verkligen inte på Strasbourg sida. Till hemmamatchen mot Nice blir det mer skärpta av Strasbourg, som brukar vara svåra att bryta ner på hemmaplan.

Förra säsongs möte på Stade de la Meinau vann Strasbourg med 1 - 0, medan Nice vann sitt hemmamöte med samma resultat. Det brukar vara en tillknäppt tillställning när lagen möts och kan mycket väl bli så även nu. Nice fick en seg start i premiären där de gjort ett självmål men kvitterade strax därefter. Med kvarten kvar kunde samma målskytt, Amine Gouiri, göra det avgörande målet. Nice tog en välförtjänt seger. De är starka på hemmaplan men har desto större problem att hitta målet på bortaplan.

Jag är övertygad om att det kommer att gå som det brukar göra när dessa två lag möts. Strasbourg är starka hemma och svåra att bryta sig igenom, medan Nice inte är lika effektiva på bortaplan. Så jag tror på ett målsnålt möte, igen, med max två mål totalt.

Speltips Strasbourg - Nice:
Under 2,5 mål - odds 1.80 hos bet365 .

---
Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Strasbourg:
Eiji Kawashima, Lionel Carole, Stefan Mitrovic, Lamine Kone, Mohamed Simakan, Sanjin Prcic, Ibrahima Sissoko, Mehdi Chahiri, Adrien Thomasson, Kenny Lala & Ludovic Ajorque.

Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Nice:
Walter Benitez, Jordan Lotomba, Dante, Andy Pelmard, Hassane Kamara, Khéphren Thuram-Ulien, Morgan Schneiderlin, Pierre Lees-Melou, Alexis Claude Maurice, Kasper Dolberg & Amine Gouiri.
---

This is the stats tab
This is the post tip