Bara att dubbla upp pengarna här!

Strömmen har visat goda takter i flera matcher på rad nu. De 3 sista matcherna under försäsongen släppte man inte till något bakåt och man ser otroligt starka ut defensivt. Randabergs mål kom på en fast situation och utöver ett par farliga hörnor så hotade man inte alls.

Framåt så ser Strömmen mycket intressanta ut, Lajaab och Moen kompletterar varandra bra, är fysiskt jobbiga att möta och de är väldigt goda avslutare båda två. Mot Randaberg rann man igenom till goda chanser ett par gånger och borde kanske gjort 3-0 och stängt matchen. Istället blev det lite darrigt på slutet och samma misstag gör man inte om två gånger. Idag tror jag man sätter i högsta växel och hcp spel ser också intressant ut. 3.55 på -1.5 är BRA!

Sandnes Ulf visade ingenting i derbyt mot Bryne i premiären. Bryne är starka bakåt och tillät inte Sandnes till att komma till många avslut. Strömmen är minst lika bra och defensivt och Sandnes kommer få det tufft, bli tillbakapressade och förlita sig på kontringar. Man har inga direkt vassa anfallare så ännu en mållös match hade inte förvånat många.

Om Sarpsborg står i 1.75 hemma mot Sogndal så kan jag inte förstå varför Strömmen står i dubbla degen. Jag lägger hellre mina pengar på ett starkt Strömmenlag än på ett nykomlingsmöte i 3 rundan av Tippeligan.

2.0 för rak 1a.
3.55 för hcp -1.5.

Sen kan även Strömmen att vinna med nollan intakt testas.

Lycka till.



EDITERAD 2011-04-08 14.54:41

This is the stats tab
This is the post tip