Strömsberg har tappat tränaren och har flera storförluster bakom sig. Mot ett tämligen stabilt Sundbyberg borde man få stryk.

Förra säsongen
Strömsberg - Sundbyberg 0-1
Sundbyberg - Strömsberg 1-1

DIV 2 NORRA SVEALAND
8. Sundbybergs IK 8 4 0 4 10:11 12
12. Stromsbergs 8 1 1 6 5:28 4

Strömsberg hemma
4 0 0 4 0:12 0

Formen
V, F, F, F, F

Senaste match
Mora - Strömsberg 0-1

Sundbyberg borta
4 2 0 2 6:9 6

Formen
V, F, F, V, V

Senaste match
Sundbyberg - Täby 1-0

Tränaren hoppade av Strömsberg mitt i säsongen. Det är aldrig bra. Och inte heller resultatraden. Innan segern mot ett annat strykgäng Mora (0-1, där Strömsberg ska ha spelat defensivt och i princip nätat på sin enda målchans på frispark) så har laget torskat sex av åtta matcher och ett kryss.

Strömsbergs hemsida: "Efter att ha sett den första halvleken så hade nog moraanhängarna goda förhoppningar om att dessa siffror skulle putsas till sett ur deras synvinkel med hjälp av en hemmaseger. För i den halvleken var hemmalaget det klart bättre laget och hade en rad heta målchanser. Dalalaget hade bland annat en stolpträff under första halvlek. Vi är inte helt utan eget spel och målchanser. Men det är hemmalaget som är närmst ett ledningsmål i halvleken som slutar mållös 0-0 på konstgräset."

Sista sex omgångarna:

0-1 mot Gamla Upsala, 1-6 mot Stocksund, 0-5 mot Valbo, 1-8 mot Vasalund, 0-5 mot Gute och seger 1-0 mot Mora alltså.

Laget kan klara sig kvar, men då beror det bara på att Mora och kanske något lag till är ännu sämre. Sundbyberg är ett lag som maler på och slår seriens lite sämre lag, men kanske inte räcker till mot topplagen. Fyra segrar och fyra oavgjorda. Senast 1-0 mot Täby, innan dess två raka torsk med 0-4 mot Karlberg och 0-1 mot Skiljebo. Men man slog Mora med 3-0, laget som Strömsberg alltså slog med 0-1 lite turligt.

Jag tror att Sundbyberg maler ner Strömsberg (båda lagen spelar på gräs) och oddset på att vinna med två mål är för bra för att inte testa mot ett lag som fått storstryk flera gånger på sistone.

SPELTIPS
Spelar Sundbyberg hcp -1 (måste vinna med två mål eller fler) till 2.18 hos MrGreen (3/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip