Nykomlingen Täby reser för att möta jumbo Strömsberg. Tror på gästerna.

DIV 2 N SVEALAND
8. Taby 10 3 4 3 16:12 13
14. Stromsbergs 10 1 1 8 6:33 4

Ströms hemma
5 0 0 5 0:14 0

Formen
F, V, F, V, F

Senaste match
Karlberg - Strömsberg 3-1

Täby borta
5 2 1 2 8:6 7

Formen
V, O, F, V, F

Senaste match
Skiljebo - Täby 0-1

Strömsberg är inget kalasgäng i den här serien. Tio matcher, fyra poäng och 6-33 i målskillnad. Över tre mål i snitt bakåt alltså - det kan inte vara något annat än en jumboplacering. Senaste fem matcherna i serien:

Vasalund - Ströms 8-1
Ströms - Gute 0-5
Mora - Ströms 0-1
Ströms - Sundbyberg 0-2
Karlberg - Strömsberg 3-1

Var på plats sist och Karlberg borde vunnit med större siffror. Hemmalaget har inte en enda poäng just hemma och möter en intressant nykomling. Täby är ett hårt arbetande lag som spelar med en stor konsekvens i sitt spel. Sätter sina anfallare i arbete ofta och tidigt. Inte så mycket krusiduller utan mycket fart och fläkt. Det tror jag inte passar ett Strömsberg utan större självförtroende eller kvalitet för den delen. Ser framför mig att Täby hittar in bakom hemmlagets taffliga backlinje och kommer slita isär Strömsberg i den här matchen.

Hemmlaget måste gå för tre poäng och tror sig nog ha chansen här mot en "nykomling". Grejen är bara att Täby är bättre så det kan bli kontraproduktivt att tro att de har en bra chans. Om Täby är fullt fokuserade här så bör de vinna och då kan det absolut bli en del mål, det har Täby visat prov på till exempel mot Mora (5-1) som är ett annat bottengäng.

Täby kommer "med ett bra lag" enligt uppgift så inget att skylla på.

SPELTIPS
Jag lirar Täby att vinna med två mål eller fler. Hcp -1 till 2.25 hos bet365 (3/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip