Speltips: Struga rak seger till 2.90 hos bet365.
—-
Daga för returmöte mellan Struga och Zalgiris i kvalet till Champions League. Förutsättningarna lyder som följande:

Struga lyckades få med sig ett 0-0 resultat på bortaplan och kommer nu till det här hemmamötet med en liten fördel till avancemang.

Det första mötet styrdes tydligt av Zalgiris, men dem riktigt heta målchanserna uteblev. Struga bedrev inte mycket till anfallsspel, men kan man få med sig ett fördelaktigt kryss på bortaplan tackar man och tar emot.

Struga har bättre chans än folk tror

Struga vann ligan hemma i Makedonien överlägset, tio poäng ner till tvåan. Nu är man mitt i försäsongen där man endast kommer från träningsmatcher, men jag gillar det jag ser från Struga och på hemmaplan är man starka. Nästintill obesegrade förra säsongen på hemmaplan kommer göra det svårt för Zalgiris.

Jag tror även självförtroende-aspekten spelar in här. När man får med sig ett så pass fördelaktigt resultat på bortaplan, och sen kommer hem på hemmaplan där man vet att man är erkänt starka, det tror jag kan bli avgörande här.

Zalgiris är absolut inte något dåligt lag, och gick nog till och med in i det här möter som knappa favoriter. Nu tror jag dock vindarna har vänt, och väljer därför att sticka ut hakan en aning och spela Struga rak seger till 2.90 hos bet365. Bära eller brista!
This is the stats tab
This is the post tip