Mitt spel: Under 2,5 mål i matchen till 1.72 hos bet365.

Tolfteplacerade Sunderland tar emot sjuttondeplacerade Hull hemma på Stadium of Light. Två lag som hamnat lite i mittenriket i det getingboet som är The Championship.

Den spontana känslan kanske är att Sunderland är starka på hemmaplan med supportrarna i ryggen? Icke. En seger de senaste fem omgångarna på hemmaplan visar varför man inte befinner sig högre upp i tabellen än man gör. Man kommer även med fyra raka matcher utan seger totalt och trots att man “endast” har sju poäng upp till playoff-platserna känns det som det är lite för många lag att ta sig förbi för att det ska vara möjligt.

Bortalaget Hull har, liksom Sunderland, en tung period bakom sig. Två segrar de senste tio matcherna har sett Hull falla som en sten i tabellen och är nu i så mycket ingenmansland man bara kan hamna. Det är även ett målsnålt lag. Endast två av Hulls senaste tio matcher har gått över linan 2,5 mål.

Jämn och tillknäppt tillställning

Känslan är att båda lagen har gett upp lite grann på den här säsongen. Inget av lagen är egentligen i någon risk av att falla ner i nedflyttningsstriden, men inte heller i striden längre upp i tabellen. Då kanske man tror att spelarna och lagen slappnar av en aning och får ut mer av sig själva, men jag har svårt att se det bli så här. Varken Sunderland eller Hull har sina styrkor i de offensiva leden i min mening och det finns liksom inte så mycket mer att ta av i något av lagen.

Jag tror på en ganska tillknäppt och livlös tillställning på Stadium of Light och mitt spel blir därför under 2,5 mål i matchen hos bet365!
This is the stats tab
This is the post tip