Tyvärr så fortsatte inte segersviten för mig igår när Hull vann borta mot Swansea. Men jobbar förhoppningsvis upp en ny vinstsvit med början idag.

Väljer att spela 2 spel i denna matchen. Har funderat länge på vilket jag skulle välja men kommit fram till att båda är såpass bra att deg får slängas in på båda spelen.

Båda lagen gör mål @1.95 5/7u
Ö4.0 kort @1.85 4/7u

Tidiga matchen i England bjuder på ett en het match. För Boro (Middlesbrough) är det här den största matchen man har på säsongen. Man har varit lillebror till Sunderland uppe i Norr, då det bara skiljer 5 mil mellan städerna. För Sunderland så är Newcastle största rivalen men när dom inte spelar i högsta divisionen längre så är det Sunderland-Boro som blir det heta mötet uppe i norr.


Sunderland gjorde det bra när man förra helgen spelade borta mot Man City. Man åkte på en tidig straff men kunde ändå hålla liv i matchen och Defoe kvitterade för Sunderland. Nyförvärvet från Man United, Paddy McNair gjorde ett snöpligt självmål i slutet och man noterade en förlust i premiären. Men det är inte där som poäng ska trilla in. Det är en sådan match idag som man behöver ta poäng och helst 3 poäng. Borini och en egen favorit Defoe skapar problem för många utav lagen i serien.

Boro tycker jag ha ett ganska bra lag för att komma som nykomling i PL. En rutinerad målvakt, Victor Valdes har anlänt. Har inte spelat mycket senaste året men viktig med rutinen har sitter inne med. Anfallet man har att tillgå är mycket fint. En målskytt som Negredo, Viktor Fischer som kommer från Ajax, är en ung offensiv kraft som inte riktigt fått blomma ut än. Ramirez kommer också göra problem för försvaren. Sen har man även Rhodes som satt på bänken senast. Är även han en målskytt av rang. Sprutade in mål i Blackburn och gick till Boro i januari. Det är en mycket bra ersättare till Negredo. Man spelade 1-1 i första matchen mot Stoke hemma.

Tankarna i mitt huvud angående kortspelet är just att det är derby. Det gäller att visa att man tänker visa att man är störst och bäst i den norra delen av England. Det kommer inte läggas några fingrar emellan här inte. Tuff match att vänta och samtidigt för Boro att visa att man har i PL att göra den här säsongen.

Så därför blir det två spel och jag väljer att spela dom som singlar. Givetvis kan man baka in dom i en dubbel till ett mycket fint odds.

This is the stats tab
This is the post tip