"Krismöte" redan i omgång fem. Ja, det känns nästan så när Sunderland och Tottenham möts på Stadium of Light. Inget av lagen har vunnit i säsongsinledningen och det här lär bli mer kamp än skönspel.

Förra säsongen
Spurs - Sunderland 2-1
Sunderland - Spurs 2-2

Premier League
17. Tottenham 4 0 3 1 3 4 -1 3
19. Sunderland 4 0 2 2 6 10 -4 2

Sunderland hemma
2 0 1 1 2 4 1

1-3 vs Norwich
1-1 vs Swansea

Senaste match
Aston Villa - Sunderland 2-2

Spurs borta
2 0 1 1 1 2 1

0-1 vs Man Utd
1-1 vs Leicester

Senaste match
Tottenham - Everton 0-0

Två lag som inte direkt fått någon smakstart på säsongen. Tottenham känns alldeles för beroende av Harry Kane som inte alls levererat i säsongsöppningen. 0-0 hemma mot Everton sist och det krampaktiga offensiva spelet (3 mål på 4 matcher) kan straffa sig om Spurs vill vara med och slåss om CL i år. Känns ju som en utopi att dom ska klara det med den här truppen, men de har varit nära i många säsonger så fansen vill säkert kunna leva på hoppet i alla fall. Saknar en del fina spelare som Dembele och Eriksen vilket väntas ge följande elva enligt The Guardian:

Lloris - Walker, Alderweireld, Vertonghen, Rose - Dier, Bentaleb - Son, Mason, Chadli - Kane

Sunderland har inte heller rosat marknaden men har i alla fall en positiv trend med två raka kryss. 1-1 hemma mot Swans och 2-2 borta mot Aston Villa i den senaste fajten. Väntas starta med följande elva:

Pantilimon - Jones, Kaboul, O'Shea, Van Aanholt - M'vila, Toivonen (!), Rodwell - Defoe, Borini, Lens

Tror på en matchbild som Spurs styr. Något som kan passa Sunderland bra eftersom Spurs främst känns farliga i omställningsspelet på Kane. Saknar Eriksen som vunnit många matcher åt Spurs förra året med sin fina frisparksfot. Nej, tror impotensen offensivt fortsätter och att lagen inte vill gå bort sig i början.

SPELTIPS
Testar ett spel på under 2,5 mål i den tidigare Premier League-matchen (2/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip