Norrköping rak seger borta mot Sundsvall spelas.

Sundsvall är ett lag som känns konstant underskattade. Har själv gått på ett par minor när jag gått emot laget i år. Med halva serien spelad ligger de sjua, alltså på övre halvan. Imponerande jobb av Joel Cedergen. Går ändå emot laget här.
Giffarna saknar Juan José Ciercoles Sagra och Batanero, som är avstängda. Två väldigt viktiga spelare (innermittfältare) som är out - truppen är inte jättebred.

Sålde dessutom Romain Gall till Malmö för ett par veckor sedan., hans frånvaro kommer såklart märkas över tid.

Norrköping har haft ett tufft schema efter VM-uppehållet:
DIF borta (1-1).
Häcken hemma (2-1).
Elfsborg hemma (1-0).
MFF borta (2-1).

Sju av tolv möjliga poäng måste anses okej. Har under sommaren fått in Fransson i laget och till den här matchen har laget haft en nyttig träningsvecka att förbereda sig på. Truppen är stark och jag ser definitivt laget som topp fyra i serien. Vill sig allt väl kan de till och med hugga på guldet - har ju en fördel gentemot övriga lag då de inte europakvalar. den här matchen spelas också som bekant på ett konstgräs-underlag som bör passa Norrköping bra.

Bör ha riktigt bra chans mot ett Sundsvall som har ett par tunga avbräck. Tror även Giffarnas sätt att bjuda upp till spel kommer passa Norrköping bra. Sundsvall lär vilja försöka hålla i boll och vara konstruktiva trots att Batanero saknas - men rimligtvis bör de inte kunna göra det lika framgångsrikt utan den skicklige spanjoren.

Nej, här bör Peking vinna om de ska haka på i toppen. Saknar förvisso Thorarinsson, men bör kunna hantera hans frånvaro på ett bra sätt. Värre för Sundsvall som får byta ut hela sitt centrala mittfält.

0-2?

This is the stats tab
This is the post tip