Norrköping reser upp till Sundsvall för bortamatch mot Giffarna på lördagen.
Mitt speltips: Sundsvall vinner (med insatsen tillbaka på kryss).
Odds 3.55 hos bet365 .

Peking är för dagen ett av lagen med allra bäst form i hela serien. Radat upp sju segrar senaste åtta. Jag har backat laget flera gånger här på sajten senaste tiden med framgång. Laget har framför allt fått ordning på defensiven, där man släppt in osannolika ett mål på tio matcher. Är såklart ett bättre lag än Giffarna också. Så visst finns det en hel del saker som talar för laget.

Men. Det här är en rätt oglamourös bortamatch en förmiddag i oktober. Kommer vara rätt kallt och grått och man ställs mot ett Giffarna som slåss med näbbar och klor för att lösa det där nya kontraktet. Norrköping har visserligen lite hugg på Europaplatserna, men ska ta igen fyra poäng och gå förbi två lag när det återstår tolv poäng att spela om. Kanske inte är så realistiskt att lösa trots allt.

Sundsvall har bra tryck i grejerna för dagen. Efter 17 sorger och 19 bedrövelser och ingen seger sedan april har laget nu skrapat ihop två raka segrar. Vände senast 0-1 till 2-1 sent, den typen av seger som ger en enorm boost inför fortsättningen. Sett bättre ut prestations och spelmässigt sedan Tony Gustavsson tog över. Har verkligen allt att spela för då de vid seger här har chans att gå om Östersund.

Tycker oddset är lite för högt på Sundsvall här. Med tanke på hur de sett ut senaste tiden tror jag inte Peking bara åker och hämtar tre poäng på bortaplan. Oddset för hemmaseger med pengarna tillbaka på kryss känns generöst här.

Speltips: Sundsvall med asian hcp 0 - odds 3.55 bet365

Jobba skräll!

This is the stats tab
This is the post tip