I samarbete med Hajper har vi glädjen att meddela att vi startat upp Boostade Odds - exklusivt för Rekatochklart!

Jag har den här helgen lagt tid på att hitta en fin söndagstrippel som jag tror hårt på till det boostade oddset 7.50 gånger pengarna - i tre riktigt heta rivalmöten!

Matcherna som gäller är dessa:

1.
Premier League
Manchester City - Manchester United, söndag 16:30

2.
Svenska Cupen
Djurgården - IFK Göteborg söndag 17:30

3.
Serie A
Napoli - Juventus, söndag 20:45

Rivalmöten X3!

Först ut på söndagen är Manchester-derbyt mellan Manchester City och Manchester United. Ett derby är ett derby, men i min värld skiljer det för mycket i kvalitet här. Inte minst när City nu spelar hemma och när de är pressat att fortsätta vinna i kampen om PL-titeln med Liverpool
Inför omgång 27 så ligger City en pinne bakom Liverpool och poängskillnaden mellan City och sexan United är 15 poäng inför matchen. City kommer till spel med tre raka segrar och 18 matcher utan förlust. United slog Nottingham Forest i FA-cupen nu senast men kommer från en blytung 1-2-förlust hemma mot Fulham i ligaspelet. I nuläget ser United ut att kunna glömma Champions League-spel och en förlust här hade hamrat in den spiken ytterligare.
Uniteds skadeläge är heller inte att leka med mot firma KDB och Håland som hade en vansinnig show mot Luton (6-2). Martial, Malacia, Mount, Martinez, Wan-Bissaka, Shaw, Höjlund och Maguire är osäker.

Speltips:1

***

Nästa match börjar en timme senare på Tele2 arena i Stockholm. Den här matchen avgör vilket lag av Djurgården och IFK Göteborg som vinner sin grupp i Svenska Cupen och går vidare till kvartsfinal. Djurgården är i pole position i kraft av bättre målskillnad än Blåvitt, vilket kort och gott innebär att Blåvitt måste vinna matchen för att gå vidare. För Blåränderna räcker det med oavgjort. Båda lagen har visat upp kvalitet framåt men brister bakåt och med tanke på förutsättningarna och Djurgårdens frejdiga spelidé på hemmaplan så tror jag vi får se en väldigt offensiv och svängig match.

Speltips: Över 2.5 mål

***

Sist ut i min söndagstrippel är Serie A-mötet mellan Napoli och Juventus. Och här kan vi snacka om ett Napoli som kommer till matchen med ryggarna raka! 6-1 borta mot Sassuolo nu senast var en kross deluxe och jag tycker mig se ett Napoli som börjar hitta tillbaka till delar av den höga kvaliteten som gav mästerskapstiteln 2023. Juventus ligger (sjukt nog) fortfarande tvåa i Serie A. Nu hela tolv poäng bakom Inter som kommer ta hem Scudetton i överlägsen stil. Faktum är att den gamla damen i många matcher haft det spelmässigt svårt den här säsongen. Det är inte ett övertygande grundspel som Juve byggt upp och formen på sistone är tveksam.
3-2 mot bottenlaget Frosinone senast är den enda segern på fem senaste där man bland annat torskat 0-1 hemma mot Udinese och kryssat både mot Empoli och Verona. Det är inga resultat som luktar guldrace direkt.
Napoli kommer med riktigt gott självförtroende inför den här rivalmatchen på ett kokande Stadio Diego Armando Maradona i Neapel.

Speltips: 1

Superboosten hos Hajper ger oss en samlad Odds Boost på 7.50 gånger pengarna!
This is the stats tab
This is the post tip