I samarbete med Hajper har vi glädjen att meddela att vi startat upp Boostade Odds - exklusivt för Rekatochklart!

Då var det dags igen för en ny trippelkombo i samarbete med Hajper . Vi kommer få ett boostat odds för följande trippel som jag plockat ut i de avgörande åttondelsfinalerna i Champions League.

1. Bayern München - Lazio, tisdag 21:00

2. Manchester City - FC Köpenhamn, onsdag 21:00

3. Real Madrid - Leipzig, onsdag 21:00

Resultat i första mötet:

Lazio - Bayern 1-0
FC Köpenhamn - Man City 1-3
Leipzig - Real Madrid 0-1

Favoriterna håller

Först ut i trippelkombon är två sårade lag i form av Bayern München och Lazio. Sårade i form av att ligaspelet håller på att rinna båda ur händerna och där både spelet och resultaten har gått emot båda två. I det första mötet var Lazio det bättre laget och vann rättvist. Bayern tog ett rött kort och Lazio känner att de borde gjort fler mål för nu blir det trots allt svårt att gå vidare. Lazio var helt värdelösa borta mot Fiorentina och borde torskat med mycket större siffror än det blev. Man stod upp helt okej mot Milan hemma senast men matchen urartade i slutet och ett frustrerat Lazio drog på sig tre (!) röda kort. Symptomatiskt för ett lag som är frustrerat och inte mår bra...
Bayern har en "dead man walking" i Tuchel. Går de inte vidare ikväll talar mycket för att han får sparken. Man har sladdat långt efter Leverkusen i ligaspelet och det blir svårt att ta igen. Så nu är det prestation i CL som kan rädda hans jobb. Men då måste man vända på 0-1-underläget från Rom och få med sig en positiv insats rent spelmässigt in i ligaspelet också. Jag tror att det sker för i grund i botten har Bayern ett klart bättre lag och hemmaplansfördelen bör bli stark i just det här mötet.

Speltips: 1 hcp -1 (Bayern att vinna med två mål eller fler)

***

Manchester City har 3-1 att gå på från bortamötet på Parken i Köpenhamn. Och här känner jag inte att jag behöver lägga ut texten. City är helt enkelt för bra för FCK. Danskarna ska ha all respekt för att ha tagit sig så här långt och ändå gett City en okej match i Köpenhamn. Men jag tror att det här dubbelmötet är över redan innan avspark. City kan lugnt tvinga fram FCK i positionerna och straffa. Får de in en boll här så finns en klar risk att FCK blir uppgivet och min bästa take på matchen är City att vinna och hålla nollan. Citys enda skadade spelare är Grealish medan FCK saknar en trio, däribland Viktor Claesson, samt har Sander och Höjlund osäkra.

Speltips: City vinner och håller nollan

***

Parallellt med City-FCK spelas Real Madrid mot Leipzig. Spanjorerna har 1-0 med sig från Tyskland och skadeläget har krympt ned till endast tre spelare. Alaba, Militao och Courtois som är osäker. Los Blancos har slarvat en del i ligaspelet och kryssat i tre av sina fem senaste matcher. Trots det toppar man ligan sju poäng före skrällen Girona och åtta poäng före Barca.
Leipzig kommer från 4-1-seger borta mot Bochum. Så det blir ingen enkel match för Real. Och det var det inte när lagen spelade i Leipzig heller. Hemmalaget hade tre gyllene lägen att näta men tog inte chansen och gick mållösa. Modric, Krros och Bellingham måste steppa upp här för att inte tappa övertaget och jag tror att man gör det hemma på Bernabeu. Hemmaplansfördel för La Liga-ledarna blir avgörande.

Speltips: 1

Superboosten med Hajper ger oss en samlad Odds Boost till 6.25 gånger pengarna!
This is the stats tab
This is the post tip