I samarbete med Hajper har vi glädjen att meddela att vi startat upp Boostade Odds - exklusivt för Rekatochklart!

Nära sist men Erling Håland lyckades inte hamna i målprotokollet och vi sprack på den sista av tre matcher. Nu testar jag lyckan i Champions League där Hajper boostar upp vår trippel från 5.80 gånger pengarna till hela 8.00 gånger pengarna!

Matcherna som gäller är dessa:

1.
Champions League
Arsenal - Porto, tisdag kl 21:00

2.
Champions League
Dortmund - PSV, onsdag kl 21:00

3.
Champions League
Atlético Madrid - Inter, onsdag kl 21:00

CL-trippel jag har feeling för

Först ut är Arsenal mot Porto. Hemmalaget ligger under med 0-1 sedan mötet i Portugal och måste driva upp tempot från start här. Jag tror att man kommer få se en parkerad buss på andra sidan och det gäller att Arsenal samtidigt har tålamod utan att öppna upp sig för mycket bakåt. I grund och botten har the Gunners ett bättre lag och självförtroendet torde vara gott då man nu är serieledare i Premier League - efter att Liverpool och City kryssade den gångna helgen.
Jag tror kort och gott på att Arsenal är tillräckligt bra för att vinna men att man inte kommer göra det med några enorma siffror mot ett defensivt starkt Porto.

Speltips: 1 och under 4.5 mål

***

Nu tar vi oss till onsdagen där två andra matcher väntar i denna trippeln. Dortmund möter PSV på hemmaplan och det är där den stora skillnaden ligger mellan laget tror jag. PSV spelar visserligen i en betydligt svagare liga, men har haft en bättre säsong än vad Dortmund har. Dock tror jag inte att PSV mäktar med att stå emot över 90 minuter. Vi fick 1-1 i Eindhoven efter mål av Malen för Dortmund och de Jong (straff) för PSV. Ett resultat jag ändå tror att BVB var rätt så nöjda med inför denna retur. Dortmund har tagit två sköna segrar i rad borta mot Union Berlin och Werder Bremen så självförtroendet bör vara ganska fint inför det här mötet på Signal Iduna Park.

Speltips: 1

***
Sist men verkligen inte minst har vi returen mellan Atlético Madrid och Inter. Två skickliga tränare gör upp i ett möte som jag tror blir målsnålt. Dels för att Atlético är Atlético, försvarsstarkt och robust. Men även för att Inter leder med 1-0 sedan mötet i Milano och därför kommer spela väldigt snålt. Jag spelar underspelet här då jag tror att båda lagen kommer vänta ut det andras misstag och kan mycket väl se en förlängning om Atlético får in 1-0 och spelar på resultatet.

Superboosten med Hajper ger oss en samlad Odds Boost på 8.00 gånger pengarna!
This is the stats tab
This is the post tip