I samarbete med Hajper har vi startat upp Superboosten - odds boost exklusivt för Rekatochklart!

Landslagsvecka med spännande EM-kval och Jon Dahl Tomassons första match som svensk förbundskapten. Jag har hittat en trippel till oddset 5.55 som Hajper boostar upp till 7.00 gånger pengarna.

Matcherna som gäller denna torsdag är:

1.
EM-kval
Polen-Estland, torsdag 20:45

2.
EM-kval
Wales-Finland, torsdag 20:45

3.
Träningslandskamp
Portugal-Sverige, torsdag 20:45

Spänning in i det sista?

Spänning in i det sista?

Den här trippeln går alltså av stapeln med tre matcher som startar exakt samtidigt klockan 20:45 på torsdagskvällen.

Vi börjar med att ta oss till Polen där hemmalaget förstås är storfavorit att gå vidare mot Estland. Det är enkelmöten för att ta sig vidare i EM-playoff.

Polen misslyckades i trea i gruppen bakom Albanien och Tjeckien, här är det således revanschlust och sista chansen till EM. Jag tror att Polen tar sig vidare mot Estland och det är väl ingen skräll direkt. Särskilt hemmaplansfördelen gör mig trygg i att Polen kommer växla upp och gasa från start. Vinnaren i detta möte för möta Wales eller Finland i nästa runda.
Estland är ett av Europas svagaste landslag, Sverige slog dem till exempel med 5-0 på bortaplan, och med en formstark Robert Lewandowski (show mot Altético Madrid i helgen) så tror jag inte att vi behöver analysera detta mer. Polen vinner hemma men har god chans att att göra det i båda halvlekarna också.

Speltips: 1 vinna båda halvlekarna

***

Näst på tur är Wales mot Finland. Återigen vilar jag mig hemmatrycket som kommer att bli och denna gång i Cardiff. Inget av landslaget är särskilt namnstarka men jag får lite mer positiva vibbar från Wales inför mötet. Under manager Rob Page är Wales obesegrat i sina sex senaste matcher och då har man bland annat mött Kroatien (2-1) och Turkiet (1-1). Wales har en del mittbacksbekymmer med Low, Cabango och Luton-kaptenen Lockyer out men man får tillbaka Aaron Ramsey som kan komma in och bidra igen. Finland krånglade sig vidare till detta playoff och har 4-0 hemma mot Nordirland och blott 2-1 borta mot San Marino som senaste resultat. Jag tror att Wales nöter ned Finland här.

Speltips: 1

***

Och sist men inte minst: Sverige borta mot Portugal. Jon Dahl Tomassons första landskamp med bara ett par träningar på sig att sätta något nytt. Det blir förstås inte enkelt. Samtidigt ska vi inte glömma att detta är en träningsmatch och att Portugal dessutom saknar en massa spelare som sparas till senare. En av dessa, Cristiano Ronaldo.
Diogo Dalot, João Cancelo, Danilo Pereira, Otávio, Rúben Neves, Vitinha, João Félix och Cristiano Ronaldo står av olika anledningar alla över matchen mot Sverige. I Sverige saknas Jesper Karlström och Hugo Larsson har fått lämna truppen.

– Det är tråkigt för Hugo och laget, men jag är glad för att han kom hit så jag fick träffa honom och prata med honom. Det kändes viktigt inför framtiden, säger förbundskapten Jon Dahl Tomasson.

Sverige har en trupp med rätt många alternativ, där anfallet ser mer spännande ut än försvaret, men jag tror att Dahl Tomasson kommer att prioritera försvarsspelet och organisationen här - snarare än något offensivt genidrag för att chocka Portugal på bortagräs. Sedan är jag inte övertygad om att portugiserna ser det här som deras mest inspirerande match någonsin. Därför är underspelet intressant i mina ögon.

Speltips: Under 3.5 mål

***

Summa summarum så får vi ett boostat odds på denna trippel till 7.00 gånger pengarna!

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter
This is the stats tab
This is the post tip