I samarbete med Hajper har vi startat upp Superboosten - odds boost exklusivt för Rekatochklart!

Manchester City gjorde jobbet (2). AIK gjorde jobbet (X2). Men Lazio misslyckades att göra mål (BLGM) i derbyt mot Roma och trippeln till 5.00 sprack i sista matchen.
Men det är bara upp på sadeln igen. Den här helgen har jag en favorittyngd trippel som Hajper boostar upp från 2.88 till 3.50!

1.
Bundesliga
Bayern München - Köln
Lördag 15:30

2.
Allsvenskan
Västerås SK - Halmstads BK
Lördag 17:30

3.
Premier League
Liverpool - Crystal Palace
Söndag 15:00

VSK blir nyckelmatchen

Först ut i den här boosten har vi Bayern München som tar emot Köln.
Vi snackar Bundesliga, Allianz Arena och ligatvåan mot nästjumbon. Bayern har 2-2 med sig från bortamötet med Arsenal i veckan och kommer säkert att göra en del förändringar för att få in fräscha ben här. Trots det tror jag inte att gästerna Köln har något att sätta emot i München. Bayern föll i sin senaste hemmamatch mot Dortmund och även borta mot Hoffenheim och det tror jag får laget att knyta nävarna till den här matchen.
Det var inte längesedan laget manglade Mainz med 8-1 och Darmstadt med 2-5 på bortaplan. Här tror jag att Köln, som har mycket att spela för, men som saknar kvalitet förlorar.

Spel: 1

***

Två timmar senare är det dags för Västerås SK att ta sin första seger i Allsvenskan. Man borde fått till poäng både mot AIK och mot Elfsborg senast. Ett drömmål från Elfsborg blev matchens enda men all statistik och missade öppna lägen pekade på att VSK egentligen var det bättre laget. Hemma mot ett stelt och baktungt Halmstad tror jag att hemmalaget till slut får sin välförtjänta utdelning. VSK kan hota på flera sätt. I fickorna, på kanterna (särskilt via Gefvert) och på fasta där man har många starka nickspelare. HBK fick åka av mot Sirius i premiären och det här är ett lag och ett underlag som påminner om den matchen. HBK slog visserligen IFK Göteborg senast men det var ganska orättvist får man säga.

Spel: 1

***

Tar vi oss till söndagen så är det Liverpool som tar emot Crystal Palace. Palace på bortaplan är en femma men här hemma på Anfield ska Liverpool bara ta den här matchen. Precis som City gjorde senast i London mot Palace (2-4). Gästerna har fortfarande ett ganska betryggande avstånd ned till strecket medan Liverpool inte har råd med några misstag i kampen om ligatiteln med Arsenal och Man City. Trion ligger inom en poängs marginal med sju matcher kvar...
Liverpool möter Atalanta i Europa League på torsdagskvällen så det kan förstås hända saker gällande skador och så vidare efter att den här reken publiceras, men kvalitetskillnaden och motivationen gör att jag tror Liverpool tar detta hur som helst.

Spel: 1

***

Superboosten med Hajper ger ett samlat odds på 3.50 gånger pengarna!

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter
This is the stats tab
This is the post tip