I samarbete med Hajper har vi startat upp Superboosten - odds boost exklusivt för Rekatochklart!

Champions League-special den här veckan där jag riktar in mig på onsdagens två möten. Tack till Hajper som boostar upp oddset från 4.02 till hela 6.00 gånger pengarna!

1.
Champions League
Bayern München - Arsenal
Onsdag 21:00

Fösta mötet: 2-2

12' 1-0 Saka
18' 1-1 Gnabry
32' 1-2 Kane
76' 2-2 Trossard

2.
Champions League
Manchester City - Real Madrid
Onsdag 21:00

Första mötet: 3-3

2' 0-1 Bernardo Silva
12' 1-1 Självmål
14' 2-1 Rodrigo
66' 2-2 Foden
71' 2-3 Gvardiol
79' 3-3 Valverde

Målrika möten igen?

Vilken CL-onsdag vi har framför oss!

Parallellt spelas två riktigt tunga möten som är väldigt ovissa på förhand. Bayern München var nära att få med sig segern från Emirates men Arsenal lyckades jämna ut och matchen slutade 2-2. Dramatiken fortsätter således i München. Bayern gjorde sitt till slut i sin senaste ligamatch mot Köln medan Arsenal misslyckades och därmed kan ha gett bort avgörande poäng i kampen om ligatiteln med Liverpool och främst Man City som var det enda laget av de tre som höll i helgen.
Arsenal kommer till München med en närmast skadefri trupp så på så sätt har Artetas mannar bästa möjliga förutsättningar. Bayern har Buchmann, Sarr, Boey, Gnabry, Coman och avstängde Davies borta vilket är ett par försvagningar absolut. När matchen börjar är det helt jämnt i och med att bortamålsregeln är borta och den här kvartsfinalen har alla förutsättningar att bli spektakulär tror jag. För Arsenal är inget lag som gynnas av att spela särskilt defensivt och utan boll. Bayern och sin sida har inga problem att försöka skada Arsenal i kontringsspelet och påhejat av sina hemmafans lär det inte vara några problem att kräma ur maximal energi från benen som bär. Jag tror på en matchbild som går fram och tillbaka och där Arsenal kommer våga sitt spel men därmed också öppna upp ytor för Bayern att ösa på vid bollvinster.
Mitt spel här blir på målrik match igen.

Spel: Båda lagen gör mål

***

Sedan har vi som sagt en riktig kioskvältare mellan City och Real. En helt galen match blev det i Madrid och det känns som att det kommer att kunna bli en repris här. Jag tror mer på City som slutsegrare i grunden men det är för jämnt för att välja sida, och jag kommer luta mig mot målspel även här. City har verkligen imponerat på slutet och stärkta av att ha gjort ett miniryck i ligan den gångna helgen tror jag att Peps mannar kommer fullpumpade med självtroende inför den här hemmamatchen. Hemmaplansfördelen ska inte underskattas här och jag tror att det blir en av de små sakerna som kommer fälla avgörandet. City har liksom Arsenal en nästintill skadefri trupp. Det är bara John Stones som är osäker. Real saknar Courtois, Alaba och avstängde Tchouameni.
Foden har visat sanslös form på sistone och fick vila i helgen när City körde över Luton med 5-1. Haaland fick stänka in en straff innan han byttes ut sista tio och jag tror att han har goda förutsättningar för att näta i det här mötet.
Real Madrid leder La Liga med åtta poäng och gjorde jobbet borta mot Mallorca nu i helgen. Alltså ett annat lag i god form och med gott självförtroende som räddade krysset när lagen möttes på Bernabeu.

Spel: Båda lagen gör mål + Haaland att göra mål under ordinarie tid

Totaloddset i dessa två matcher blir 6.00 pengarna och spelet hittar ni via Superboost-länken!

Vad tror in?

@lellesandahl på twitter
This is the stats tab
This is the post tip