I samarbete med Hajper har vi startat upp Superboosten - odds boost exklusivt för Rekatochklart!

Tack till Hajper som boostar upp trippeln från 7.43 till 10.00 gånger pengarna.

1.
Allsvenskan
IFK Norrköping - Elfsborg
Torsdag 19:00
Spel: BLGM

2.
Allsvenskan
Västerås - Mjällby
Torsdag 19:00
Spel: 1

3.
Premier League
Brighton - Manchester City
Torsdag 21:00
Spel: 2 asian hcp -1.5

Allsvensk dubbel och mot PL-guldet

IFK Norrköping har inte övertygat oss i början på säsongen. Samtidigt börjar det som såg skräckuselt ut se någorlunda ut. Framförallt känns det som att Peking har manskap nog för att skapa målchanser och göra mål. Sist fick man 1-1 borta mot IFK Göteborg och innan dess 1-0-seger hemma mot Gais. Arnor Traustason satte ett fint frisparksmål mot Blåvitt och börjar komma igång. Totte Nyman har alltid mål i sig och Tim Prica ser ganska het ut även om han brända straff på Ullevi. Det är försvarslinjen som känns skakig. Nu ställs man emot Elfsborg som uppträder väldigt instabilt så här långt och som dessutom har en situation med huvudtränare Thelin som ska lämna i sommar och som har en klar tränare i Hiljemark som alla bara väntar på ska ta över är känslan. Man slarvade bort matchen mot Kalmar senast och föll med 1-2. Det finns en stress i laget som gör att jag inte tror på dem. Spelmässigt klickar det inte heller men individuell spets finns det gott om ändå. Mot ett försvarsspel i Peking som lämnar mycket att önska så tror jag på mål från båda håll.

Spel: Båda lagen gör mål

***

Samtidigt i Västerås spelar hemmalaget VSK mot ett skadeskjutet Mjällby. Anfallaren Jacob Bergström är osäker och försvarslinjen är rejält brandskattad. Troligtvis är Stroud, WIkström och Tom Pettersson alla borta i den här matchen vilket betyder att MAIF får skrapa ihop en backlinje som inte spelat ihop. Mot ett VSK som verkligen har förtjänat mycket mer, men som varken fått poäng eller gjort mål hittills. Att man inte vann mot Elfsborg och Halmstad var en gåta och även mot AIK och MFF var man bra och skapade läge. Är det så äntligen dags för en reaktion här mot ett lag som är så pass skadeskjutet? Jag tror det och känner inte att jag behöver utveckla det mer än så.

Spel: 1

***

Sist ut är Manchester City borta mot Brighton. Hemmalaget är alltid lurigt att möta med sin speltips, men jag tror inte att City som motstånd är laget som man får ut mest av den mot. Arsenal slog Brighton med 0-3 i den senaste hemmamatchen för Brighton och sedan fick man bara 1-1 mot Burnley. En tiondeplats i tabellen och rätt långt och många lag där emellan för att ta sig upp på Europaplatserna. Jag tror inte att Brighton är i skick nog att plocka fram en så pass stark prestation som behövs för att mäta sig med City. Gästerna har fyra poäng upp till Arsenal med två matcher mindre spelade och en poäng upp till Liverpool som har en match mer spelad och lirar på onsdagskvällen. Visst finns det en press på City men samtidigt vet de om att de är i pole position om de gör sitt och ligasegern är således i egna händer. Håland är skadad och Stones och Foden osäkra, men trots det tror jag att man har bra chans att vinna med mer än ett mål mot ett Brighton som själva saknar hela tio spelare.

Spel: 2 asian hcp -1.5

***

Totalt ger Hajper oss 10.00 gånger pengarna för denna Superboost! Klicka er vidare via Superboost-länkarna här i tipset!

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter
This is the stats tab
This is the post tip