Ny Superboost i samarbete med Hajper - exklusivt boostat för Rekatochklart! Denna helgen har undertecknad hittat en dubbel där vi kombinerar den Allsvenska bollen med Premier League-fotboll.

Dubbeln har boostats från 2.70 till 3.25 gånger smeten. Stort tack Hajper !

Premier League
Burnley - Newcastle
Lördag 16:00

Allsvenskan
IF Elfsborg - Malmö FF
Söndag 14:00

Alexander Isak och suveräna Malmö FF

Match 1: Burnley - Newcastle
Spel: Över 2,5 mål i matchen

Det första benet i denna dubbel hämtas från Premier League och mötet mellan Burnley och Newcastle.
Bortsett från den snöpliga förlusten mot Crystal Palace har Newcastle hittat formen rejält till sluttampen av säsongen. 4 segrar på de 6 senaste matcherna och 5-1 senast mot Sheffield United. Offensiven med en viss Alexander Isak i spetsen ser bättre ut än på länge, och vår svenske stjärna jagar även i skytteliganvinsten när serien nu går mot sitt slut. Defensivt har man fortsatt en hel del skadeproblem, vilket lär öppna upp ytor för Burnley.
Hemmalaget har även dem vässat formen på slutet och kommer senast från en stark insats mot Manchester United på Old Trafford.
Defensivt släpper man fortfarande till lite väl mycket chanser, men offensivt tycker jag man ser bättre ut och kunde mycket väl lämnat Old Trafford med tre poäng om man varit lite skarpare i de avslutande momenten.
Burnley behöver gå för segrar i de avslutande matcherna av säsongen för att ha någon sorts chans att hänga kvar, och hemma på Turf Moor tror jag vi får se en svängig match mellan två lag med sina styrkor i offensiven.
Ett formstarkt Newcastle mot ett Burnley som behöver segrar gör att jag tror på en målrik historia på Turf Moor!

Match 2: IF Elfsborg - Malmö FF
Spel: 2

Suveräna Malmö FF kommer från en nästintill felfri start på den Allsvenska säsongen. Sex raka vinster och 18-1 i målskillnad är bland det jävligare man sett.
Under onsdagen vann man även cupfinalen mot Djurgården och plockade därmed hem sin första pokal för säsongen.
Nu ställs man mot ett Elfsborg som inte alls fått till det hittills den här säsongen. Man kommer visserligen från en 2-0 seger mot Sirius förra helgen, men det var knappast någon stor förbättring rent spelmässigt. Känslan är att Jimmy Thelins kommande flytt inte hjälper klubben och gruppen just nu, och det suveräna Elfsborg vi såg förra säsongen känner man inte igen alls än så länge. Lägg därtill att Elfsborg kommer sakna båda sina ordinarie mittbackar i Holmén och Yegbe.
Malmö lär behöva rotera en aning efter cupfinal och efterföljande firande, men den truppen man sitter på är tillräckligt bra för att kunna slå ett formsvagt Elfsborg oavsett. Tre nya poäng till Malmö FF!



Superboosten från Hajper ger denna dubbel ett odds på hela 3.25!
This is the stats tab
This is the post tip