Ny helg innebär en ny Superboost från Rekatochklart i samarbete med Hajper !

Förra veckan åkte Malmö på sin första förlust för säsongen mot Elfsborg, vilket även ledde till en missad dubbel från min sida. Uppe på hästen igen är vi dock!

Även denna helg blandar vi Premier League med Allsvenskan, där undertecknad hittat spel i en match från vardera liga för att få ihop en dubbel. Dubbeln har Hajper boostat upp hela vägen från cirka 4.50 till 5.50 gånger smeten. Återigen och som alltid, stort tack Hajper !

Dubbla bortasegrar under söndagen!

Match 1:
IFK Värnamo - Brommapojkarna
Söndag 16:30
Spel: 2

Värnamo kommer till den här matchen med en fin prestation och seger i ryggen mot Hammarby. Att åka till Tele2 och besegra Bajen är inte lätt alls. Jag ser det dock mer som en underprestation av Hammarby, snarare än någon match som kommer att vända på säsongen för Värnamo. Jag tycker fortfarande att man är ett av seriens svagare lag, och det tror jag BP kommer ha goda möjligheter att utnyttja.
Trots att man inte vunnit någon av sina tre senaste matcher tycker jag fortsatt att BP ser väldigt bra ut. Man är väldigt dynamiska i sitt anfallsspel, samtidigt som jag tycker försvarsspelet ser betydligt mycket bättre ut än i fjol. Jag tycker att man haft lite stolpe ut under de senaste matcherna, och mot ett, i mina ögon svagt Värnamo, tror jag man kan få utdelning igen.
BP är för mig det klart bättre laget i detta möte, och den raka segern på bortalaget blir den här dubbelns första ben.

Match 2:
Manchester United - Arsenal
Söndag 17:30
Spel: 2 asian -1,5

Ett av Premier Leagues kanske mest klassiska möten tar plats under söndagen. På något vänster har United fortsatt chansen på sjätteplatsen i tabellen, men behöver isåfall ta sig förbi både Chelsea och Newcastle. Det har jag svårt att se hända. 4-0 förlusten mot Crystal Palace i måndags var förnedrande - men faktiskt inte helt förvånande. United sitter i rejäl knipa både spelmässigt och i rehabrummet, och den formen man kliver in i den här matchen med är sämre än på bra länge.
På andra sidan står ett Arsenal i dunderform. Man har lyckats skaka av sig uttåget ur Champions League på absolut bästa sätt och kommer till den här matchen med 4 raka segrar. Chansen på ligatiteln finns fortfarande, och vill man försöka ta den chansen är det bara 3 poäng som gäller på Old Trafford under söndagen. Truppen är i princip skadefri och bör vara utvilad, vilket gör att precis ALLT pekar på att Arsenal bör slå United rätt komfortabelt. Jag är fullt medveten om att Arsenals facit på Old Trafford inte är det bästa, men tar man inte en tydlig seger mot United på “The theatre of dreams” idag vet jag inte när man ska göra det.
Arsenal asian -1,5 blir det andra benet som avslutar denna dubbel!

5.50 gånger pengarna finns alltså detta boostade spel till borta hos Hajper ! All lycka och trevlig helg!
This is the stats tab
This is the post tip