I samarbete med Hajper har vi startat upp Superboosten - odds boost exklusivt för Rekatochklart!

Helgens boost var väldigt framgångsrik då vi satt på över 2.5 mål i Stockholmsderbyt mellan Hammarby-AIK + Pittas att göra mål till 5.00.

Den här veckan har jag en specialdubbel i Superettan där Hajper boostar upp från 3.51 till 4.50. Tack till Hajper !

Match 1:

Östersunds FK - Gefle
Spel: 1

Här tror jag på lite islossning för Östersunds FK. De borde verkligen ha gjort mål mot Skövde, men Karlsson Grach blev lite syndbock i sin comeback från start efter lång tid av skada. ÖFK har ett rätt bra lag på pappret men har varit vingklippt i offensiven. Med lite konkurrens och hemmaplansfördel så tror jag att det kommer att vända mot Gefle denna vecka. ÖFK har haft en riktigt tuff vår och ligger i botten av tabellen, och då var de av många tippade i toppen. Jag tror helt enkelt på ÖFK här som möter ett Gefle som gnuggar på och är helt okej, och som slog GIF Sundsvall i derbyt i helgen. Men i grund och botten håller jag ÖFK som vassare av de två även om tabellen säger annat.

Bois går upp i år?

Match 2:

Öster - Landskrona
Spel: X2

Nästa match som spelas samtidigt är Öster och Landskrona. Här tycker jag att jag finner ett solklart spelvärde på X2. För Landskrona Bois gör så väldigt mycket rätt och har så mycket stjärnor som står ganska rätt nu. Truppen är bred och många spelare är inne på sitt 2-3:e år i Superettan. Man har haft kontinuitet även fast flera stjärnor lämnar varje år till klubbar högre upp i systemet. Öster ska upp i år och har pressen på sig. Laget är bra och kan absolut klara av det. Men jag finner inte att styrkeförhållandena mellan lagen är så stora som oddsmarknaden gör gällande och därför tar jag X2 till serieledarens favör mot trean i tabellen, Öster.

Hajper ger oss en boost på 4.50 för den här dubbeln!

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter
This is the stats tab
This is the post tip