I samarbete med Hajper har vi startat upp Superboosten - odds boost exklusivt för Rekatochklart!

Östersund gjorde jobbet till slut men Landskrona tappade in ett sent mål och veckoboosten missades. Vi är på det igen nu på söndag när jag har ett spel i Allsvenskan och ett i Serie A:s sista omgång.

Tack till Hajper som boostar upp dubbeln från 3.27 till 4.00!

Match 1:

Hammarby - Sirius
Söndag 14:00
Spel: Över 2.5 mål

Hammarby studsade tillbaka efter fadäsen borta mot Mjällby på bästa sätt. Med 2-1 hemma mot AIK är självförtroendet återupprättat igen och en ny hemmamatch väntar mot ett motstånd som man såklart respekterar, men som man ändå förväntar sig slå. Jag kan inte se Bajen vara nöjt med annat än tre poäng och det i sin tur passar Sirius bra. Gästerna har nämligen lagt om sitt spel sista veckorna till att vara mer kontringsbaserat. Och det har passat truppen väldigt bra. Mot Västerås senast lät man gästerna ha bollen i långa stunder och gick sedan max vid bollvinster med Milleskog, Salech och Sjögrell som startade på topp. Att Sirius inte gjorde mål i den matchen är ett under, särskilt för Salech som brände straff och hade minst två fina lägen utöver det.
Bajen kommer till spel utan Hammar på mitten så vi får se hur Hellberg löser balansen i laget. Jag tror att Sirius kommer hit med en tanke om att man definitivt kan såra detta Bajen och vi kommer få se en svängig match med målchanser åt båda håll, tror jag.

Känslosamt när Svennis besöker Rom

Match 2:

Lazio - Sassuolo
Söndag 20:45
Spel: 1/1 halvtid fulltid

Den sista omgången i Serie A spelas och det kommer att bli en speciell sådan för Lazio. Man är redan klart för spel i Europa och Sassuolo är klart för nedflyttning till Serie B. Kanske inte den typiska matchen att betta på när ingen har något särskilt att spela för, men här tror jag verkligen att Lazio kommer att hitta en annan typ av motivation.
Det kommer att komma mycket folk till Stadio Olimpico dels för att det är säsongens sista match men också för att Sven-Göran Eriksson är på besök och ska hyllas. Det kommer bli oerhört känslosamt med tanke på vilken betydelse hans arv har i klubben. 2000 var senast Lazio vann (sin andra) scudetto och då var Svennis mannen bakom det. Han fick ihop ett stjärnspäckat lag och är för evigt ihågkommen som en hjälte i Lazio-leden. Det kommer att bli vackra och känslosamma hyllningar och jag tror att Laziospelarna verkligen vill hylla honom med en stark avslutning på säsongen när han nu är på plats och hela världen kommer kabla ut bilder på scenerna därifrån.
Lazio har dessutom sju raka matcher utan förlust så analysen byggs inte bara på känslor utan det är ett lag som fungerat bra sedan Igor Tudor tog över efter Maurizio Sarri som avgick. Sassuolo kommer från två raka torsk mot Genoa och Cagliari och dess spelare vill nog bara på semester.

Jag spelar dubbeln till 4.00 pengarna hos Hajper !

Lycka till med spelen och trevlig helg!
This is the stats tab
This is the post tip