I samarbete med Hajper har vi startat upp Superboosten - odds boost exklusivt för Rekatochklart!

Det här blir mitt första boostade odds i EM/speltips/">EM 2024! Och jag kommer att ta oss till lördagskvällens matcher där jag har en dubbelkombo. 

Tack til Hajper som boostar upp oddset på dubbeln från 2.95 till 3.50! 

Match 1

Grupp A
Ungern - Schweiz
Avspark 15:00

Spel: 1 asian hcp +0.5 (1X) 

Min första initiala tanke här är att många inte vet att Ungern faktiskt sett riktigt bra ut under en tid. Den italienske doldistränaren Marco Rossi har skapat ett extremt fint kollektiv som jobbar hårt i presspelet och som är väldigt farliga i omställningarna. Ungern vann sin kvalgrupp obesegrat före Serbien och har bland annat slagit Turkiet (1-0) och Israel (3-0) i träningsmatcher inför EM. 
Jag tror att ett Schweiz, som i mina ögon haft bättre upplagor, kan få problem mot detta Ungern. Ett Ungern som också kommer älska att vara med här på den stora scenen och vars spelare kommer vara grymt motiverade att göra avtryck. 
Schweiz kryssade i genrepet mot Österrike (1-1) och tog sig vidare till EM som grupptvåa bakom Rumänien. Ett Rumänien som jag inte tycker är något speciellt alls. Det var en simpel grupp på pappret och man kom tvåa i den. Nej, jag ser inte riktigt storheten i det här schweiziska laget och tycker definitivt att det finns spelvärde på 1X. 

Preliminära elvor (Whoscored)

Ungern: Gulasci - Lang, Orban, Szalai - Nego, Nagy, Schäfer, Kerkez - Sallai, Szaboszlai - Varga 

Schweiz: Sommer - Schär, Akanji, Rodriguez - Widmer, Freuler, Xhaka, Ndoye - Shaqiri, Amdouni, Vargas 

Italien svårt offensivt

Match 2 

Grupp B
Italien - Albanien 
Avspark 21:00

Spel: Under 2.5 mål

Gli Azzurri ser ungt och spännande ut men utan någon större tyngd framåt. Det har varit uppenbart i matcherna inför EM att anfallsspelet inte är lika hotande som när man vann EM i England sist. Viktiga ledare har dessutom lämnat laget. Inte minst tränaren Roberto Mancini men även spelarna Chiellini, Bonucci och ett par andra tongivande namn. Jag tycker att Italiens mittfält är dess bästa lagdel men i övrigt är det mycket som är ovisst.

0-0 mot Turkiet och nu senast 1-0 mot Bosnien. Spalletti får inte till offensiven och jag ser heller inte vilka spelare som ska visa världsnivå sett till grundkapacitet hos spelaren och formkurvor. Chiesa kommer till exempel från en rätt svag säsong i Juve. Jag kan faktiskt se Italien floppa i detta mästerskap och inte ens avancera från gruppen. Jag tror på målsnålt mot ett Albanien som kommer försöka göra en solid defensiv insats och ta kontringar som bjuds.   

Preliminära elvor (Whoscored)

Donnarumma - Lorenzo, Buongiorno, Bastoni - Cambiaso, Cristante, Jorginho, Dimarco - Scamacca, Chiesa

Berisha - Hysaj, Ismajli, Djimsiti, Mitaj - Asllani, Ramadani, Bajrami - Asani, Broja, Seferi

Samlat odds blir alltså 3.50 för den här Superboosten

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip