I samarbete med Hajper har vi startat upp Superboosten - odds boost exklusivt för Rekatochklart!

Tack til Hajper som boostar upp oddset på EM-dubbeln från 4.38 till 5.00!

Match 1
Åttondelsfinal - EM 2024
Frankrike - Belgien

Spel: Mbappe målskytt i matchen

Lite av ett derby utspelar sig i EM ikväll när Frankrike och Belgien möts. Två fransktalande nationer där Frankrike definitivt är favoriter på förhand. Ja, Frankrike var ju favoriter ihop med England att vinna hela turneringen inför. Men det är väl inte direkt så att fransmännen tokimponerat. Laget är visserligen obesegrat men 1-0 mot Österrike (som visat sig vara bra), 0-0 mot Nederländerna och 1-1 mot Polen är inga resultat som de franska fansen slår frivolter av direkt. Mbappe saknades mot Nederländerna och då såg laget ganska uddlöst ut. Han var tillbaka mot Polen, och då blev det mål. Jag är inte villig att backa Frankrike att vinna men jag tycker vi har ganska goda chanser att se Mbappe i målprotokollet i den här matchen.

Belgien har också varit väldigt upp och ned. Torsk med lite otur mot Slovakien i första omgången, en övertygande 2-0-seger mot Rumänien i andra och en krystad 0-0-match mot Ukraina i sista. Det tyckte jag var direkt svagt då Ukraina var pressat att vinna för att gå vidare. Det borde Belgien ha kunnat utnyttja bättre men man kändes rätt fega i stunden. Det räckte till avancemang men det hade kunnat bli en bättre lottning om man gått för segern... Lukaku har bränt lägen i massor och känns inte tillräckligt het för att bära Belgien långt. Samtidigt vågar jag heller inte utesluta att Belgien drar det här till förlängning då man visat rätt okej prov på hög kvalitet stundtals, och framförallt så har fransmännen inte övertygat överdrivet mycket.

Preliminära elvor (Whoscored)

Frankrike: Maignan - Koundé, Upamecano, Saliba, Hernandez - Kanté, Tchouameni - Dembele, Griezmann, Rabiot - Mbappe

Belgien: Casteels - Castagne, Faes, Verthongen, Theate - Tielemans, Onana - Lukebakio, Bruyne, Doku - Lukaku

Bör bli en säker seger

Match 2
Åttondelsfinal - EM 2024
Portugal - Slovenien

Spel: 1 och under 3.5 mål

Näst på tur är CR9:s Portugal som är superfavorit mot Slovenien. Torsk mot Georgien när avancemanget redan var klart, men innan dess tycker jag att man övertygade mot Tjeckien (2-1) och Turkiet (3-0). Ronaldos plats i elvan kan man ha åsikter om men det är många fina spelare runt honom också. Leao, Fernandes och Silva inte minst. Jag tycker att Portugal har ett riktigt bra lag och kan utmana om att gå till final. Då krävs förstås fullt fokus här mot ett Slovenien som man ska vara en nivå bättre än.
Slovenien tog sig vidare från den tuffa gruppen med Danmark, England och Serbien. Detta efter att ha varken vunnit eller förlorat. Så vidare på tre poäng och med två mål framåt respektive två mål bakåt. Ett lag som är rätt skickligt i omställningarna och presspelet men som spelare för spelare inte är i närheten av Portugal. Jag tror att Portugal vässar klorna och vinner komfortabelt.

Preliminära elvor (Whoscored)

Portugal: Costa - Cancelo, Pepe, Dias, Mendes - Vitinha, Palhinha - Silva, Fernandes, Leao - Ronaldo

Slovenien: Oblak - Karnicnik, Drkusic, Bijol, Balkovec - Stojanovic, Cerin, Elsnik, Mlakar - Sesko, Sporar

Jag spelar alltså Mbappe att göra mål mot Belgien (under ordinarie speltid) + Portugal att vinna och under 3.5 mål mål i matchen.

Samlat odds för Superboosten hos Hajper blir 5.00x pengarna!

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip