Foto: Hajper

EM-kvartsfinalen mellan Portugal och Frankrike får extra krydda här på Rekatochklart! I samarbete med Hajper har vi plockat fram ett boostat odds på en Betbuilder vi gillar. 

Tack till Hajper som boostar upp kombon från 5.25 till 6.25! 

Spelet lyder: 

- Frankrike vinner under ordinarie tid 
- Över 1.5 mål i matchen
- Kylian Mbappe gör mål 

Som jag redan är inne på i mitt vanliga speltips på sajten så är det favör Frankrike så som jag ser det. Portugal fick utstå 120 minuter plus straffar mot ett på pappret sisådär motstånd i Slovenien. 
Är Cristiano Ronaldo en tillgång eller en belastning? Ser vi till målprotokollet i turneringen (0) så har CR9 inte levererat. Och han höll på att bli (ursäkta språket) landsförrädare med sin straffmiss i förlängningen. Slovenien hade faktiskt ett par riktigt vassa omställningar som kunde straffat sig, I stället klev Diogo Costa fram mellan de portugisiska stolparna och var en panter på linjen i straffläggningen. 
Det är klart att det här är en svårtippat match på förhand, men det jag tror blir avgörande är faktiskt att Portugal står och faller mycket med Ronaldo som ärligt talat inte är den han än gång var. Och det är inte så konstigt med tanke på åldern och kvaliteten på ligan och laget han spelar i i dag. Det portugisiska presspelet kan aldrig vara i närheten så bra som det tyska med Ronaldo på planen och det är en av faktorerna som gör att jag tippar över åt Frankrike. 

Mbappe kliver fram nu

Frankrike lever å sin tur mycket på Mbappe. Det såg vi mot Nederländerna när han var borta, då det var en vingklippt offensiv, men med honom på planen är det helt andra bullar. Belgarna stod emot länge och väl i åttondelen men till slut fick Frankrike hål och slapp en utdragen process i förlängningen. Rabiot är dock avstängd här och ett visst tapp, samtidigt tycker jag att Deschamps har andra alternativ som kan passa bra mot Portugal. 

Mitt bud här blir att vi får en jämn start på matchen där det kan vara låst, Mbappe löser upp knutarna och hamnar i målprotokollet förr eller senare när det här öppnar upp sig. 

Preliminära elvor (Whoscored)

Portugal: Costa - Cancelo, Pepe, Dias, Mendes - Vitinha, Palhinha - Silva, Fernandes, Leao - Ronaldo 

Frankrike: Maignan - Kounde, Upamecano, Saliba, Hernandez - Camavinga, Tchouameni, Kante - Griezmann - Thuram, Mbappe 

SPELTIPS

Superboosten hos Hajper ger oss alltså 6.25 på Frankrike att vinna under ordinarie tid, över 1.5 mål i matchen och Mbappe att göra mål! 

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip