Superboosten med Hajper är tillbaka på Rekatochklart! Den här gången så får vi en Betbuilder på spansk framgång i EM-semin mot Frankrike boostad från 3.00 till 3.75 gånger pengarna. 

Tack till Hajper

***

Ja, nu är det dags för ett riktigt tungviktarmöte i München mellan Spanien och Frankrike. Två nationer som på förhand definitivt fanns med bland de största favoriterna till EM-guldet, men där pendeln har svängt. Frankrike var tillsammans med England favoriter hos de flesta spelbolagen inför turneringen. Men när man tittar på oddsen inför detta möte så är det faktiskt favör Spanien. 

Och jag kan inte annat än att hålla med marknaden där. Spanien har spelat en betydligt bättre fotboll än vad Frankrike har gjort. Spanien kan hota på flera olika sätt och trivs med att kontrollera matcherna. Även om målchanserna är lätträknade i långa perioder så finns det en spets i Spanien som blixtrar till och kan straffa vilket lag som helst. Kolla bara på sättet man avgjorde mot tyskarna i förlängningen. Ett icke-typiskt spanskt mål med ett tidigt inlägg som till och med överraskade Rüdiger. 

Spanien har ett par avbräck inför matchen men truppen är så pass bred att jag inte tycker att det är ett jätteproblem. Det är väl i så fall Carvajal som hållit en väldigt hög nivå genom mästerskapet. Men att man har muskler och självförtroende nog för att gå hela vägen till final tror jag absolut ändå. 

Frankrike snäppet sämre

Fransmännen har imponerat genom att inte imponera skulle jag säga. Inte ens Mbappe har varit woooow detta mästerskap, men trots det står Frankrike i en EM-semi efter att ha "straffat" Portugal i kvarten. Jag tycker att laget är för lättläst i offensiven och om Mbappe får tillräckligt bra bevakning så finns inte så många överraskningar från Deschamps gäng. Däremot har defensiven varit väldigt solid mästerskapet igenom. Men här är jag rädd för att fransmännen kommer att bli synade. Spanien i nuvarande skick borde kunna hitta ytor för att skapa tryck nog att såra även detta försvar och när jag väger in alla för och nackdelar lagen emellan så är min känsla definitivt att Spanien har bäst chans att vinna matchen. 

SPELTIPS

Jag spelar en Betbuilder hos Hajper med Spanien att vinna under ordinarie tid + under 3.5 mål i matchen till 3.75! 

Rygga Superboosten hos Hajper via våra länkar här i artikeln 

This is the stats tab
This is the post tip