Superboosten i samarbete med Hajper är tillbaka även till semifinalerna, och denna gång till matchen mellan Nederländerna och England där vi får BetBuildern Bukayo Saka målskytt samt båda lagen gör mål boostat från 7.50 till 9.50!

Stort tack Hajper !

Semifinalerna i detta mästerskap bjuder på två tungviktsmöten, där vi här vänder blicken till den andra i ordningen. Nederländerna får vi ändå säga har överträffat mångas förväntningar hittills under EM. Man har visat upp en frejdig och kraftfull offensiv med Cody Gakpo i spetsen som verkligen brakat igenom detta mästerskap.
Det jag har blivit mest imponerad av hittills är den tyngd och kraft man besitter. Den nederländska fotbollen, och dess landslag, har länge kännetecknats av fin och teknisk fotboll. Detta landslag bygger dock mycket på kraft och styrka kombinerat med en fin teknisk nivå, vilket verkligen har imponerat på mig hittills.
Den första halvleken senast mot Turkiet var kanske inte den bästa, men i andra halvleken kommer man ut och ser självklara ut igen.

Englands formstarkaste offensiva spelare

England har på något märkligt sätt tråcklat sig vidare till denna semifinal, utan att övertyga eller imponera på något sätt. Individuell kvalité och tyngd har löst avancemang såhär långt, och jag förväntar mig inte någon speciellt mycket bättre prestation här.
Nu handlar det dock om att ta sig till final, inte förbättra spelet. Individuella spelare kommer behöva kliva fram igen. Den spelare som kanske sett bäst ut offensivt hittills är Bukayo Saka, åtminstone de senaste 2 matcherna. Han är spelaren, tillsammans med Bellingham, som visat att han kan hitta på något på egen hand. En Bukayo Saka med självförtroende är en spelare som kommer skapa problem för det nederländska försvaret, och är det någon som gör mål i den här matchen tror jag att Saka har goda chanser att vara just den spelaren.

Nederländerna har en offensiv som kommer kunna såra England, och det i kombination med Bukayo Saka skapar denna BetBuilder.
Båda lagen gör mål och Bukayo Saka gör mål under ordinarie tid, boostas till 9.50 hos Hajper ! Du hittar spelet via länkarna i artikeln.

This is the stats tab
This is the post tip