Sverige rak seger mot Island spelas hos bet365 .

Islands trupp känns inte särskilt stark. Ett par spelare från danska, norska och svenska högstaligan, ett gäng inhemska spelare och några från andraligor i Skandinavien. Hela truppen:

Målvakter,
Ingvar Jónsson (Viborg) , Frederik Schram (Roskilde), Anton Ari Einarsson (Valur)
Backar:
Birkir Már Sævarsson (Valur), Kári Árnason (Genclerbirligli), Hjörtur Hermannsson (Bröndby), Böðvar Bödvarsson (Jagiellonia), Adam Örn Arnarson (Klubblös), Eidur Aron Sigurbjörnsson (Valur), Davíd Kristján Ólafsson (Breidablik), Axel Óskar Andrésson (Viking Stavanger)
Mittfältare:
Arnór Smárason (Lilleström), Eggert Jónsson (Sönderjyske), Samúel Kári Friðjónsson (Vålerenga), Guðmundur Thorarinsson (IFK Nkpg), Aron Elís Thrandarson (Ålesund), Hilmar Árni Halldórsson (Stjarnan), Jón Dagur Thorsteinsson (Vendsyssel), Alex Hauksson (Stjarnan), Willum Willumsson (Breidablik)
Anfallare:
Óttar Magnús Karlsson (Mjällby), Kristján Flóki Finnbogason (Start), Andri Rúnar Bjarnason (Helsingborg)

Skyttekungen Bjarnason från HIF, veteranerna Smarason, Arnason och Birkir Saevarsson samt Norrköpings Thorarinsson är svenskbekantingar som kanske inte direkt skrämmer. De inhemska spelarna måste jag erkänna att jag har dålig koll på, men de bästa isländska spelarna sticker tidigt - så jag har svårt att se hur dem skulle hålla någon vidare klass. Hermannsson från Bröndby är en talangfull back, han känns väl som den mest spännande.

Janne Andersson har utlovat speltid till alla i truppen, så det blir en helt annan startelva jämfört med Finlandsmatchen.

Oscar Linnér står första, Isak pettersson andra.
Adam Andersson, Sotte, Dagerstål, Joel Andersson
Levi, Thern, Melker Hallberg, Tekie,
Tankovic, Gyökeres


Vad jag tror spelar roll är att Sverige fått lite fler träningsdagar och en match innanför västen. Brukar bli så att prestationen i match två i Januarilägret är bättre än den första. Isländska truppen består till stora delar av spelare som inte är i säsong, precis som de svenska lirarna. Det här är Islands första match på deras läger och de bör rimligtvis ligga något hack bakom Janne Anderssons mannar. Lägg till att jag tycker att det svenska laget ska vara något snäpp bättre i grunden och jag tycker raka ettan är vettig.

This is the stats tab
This is the post tip