Sverige spelar januariturnéns andra match mot Kosovo.
Mitt speltips: Asian -1 på Sverige. Spelet sitter om Sverige vinner med 2+ mål. Pengarna tillbaka på uddamålsseger.
1.76 hos LeoVegas , Unibet eller 888sport .

Sverige har matchat två elvor på träningarna och mot bakgrund av vika som spelade i match ett lär det bli följande spelare som startar:

Sandberg, da Graca, Une Larsson, Olsson
Kaca, Erling, Saletros, Tankovic
Söder, Hedlund

Utgår från att Janne Andersson, precis som i match ett, kommer ge majoriteten 90 minuter. Med andra ord borde matchen inte bli alltför sönderryckt av byten. Tycker den elvan är helt okej, kanterna med Kacaniklic och Tankovic känns vassa.

Sverige brukar alltid spela bättre i andra matchen under januariturnén jämfört med första. Ganska naturligt då spelarna fått ett par dagar till att spela sig i form.

Kosovo har tagit ut Aliti, Rashkaj och Lushaku (från AFC Eskilstuna) som är välbekanta för oss svenskar. Utöver dessa har de spelare från Vålerengen, Kristiansund och Viking. Två anfallre som gjorde fyra mål var förra säsongen (Kastrati och Ibrahimaj), en mittfältare som inte verkar något extra alls och en mittfältare som gjort fyra mål på 21 matcher (Shala). Resten är i stort sett spelare från inhemska ligan. Och den inhemska ligan är inte alls bra om vi ska döma av hur det gått i EL + CL-kvalen senaste säsongen. I somras blev det uttåg mot lag från Wales och Gibraltar.

De fyra spelarna från norska ligan hade nog inte tagit plats i Sveriges trupp då ingen verkar särskilt framstående där. Splarna från Allsvenskan/Superettan är inget som direkt skrämmer heller. Resten ska vara klart sämre än Sveriges spelare, som nu fått träna ihop sig ytterligare.

Sverige borde ha toppchans här och att få pengarna tillbaka om det blir uddamålsseger känns klart bra.

2-0?

This is the stats tab
This is the post tip