Sverige tar emot Norge på söndagen.
Mitt speltips: Båda lagen gör mål i matchen. Lucky Sports .

Reken skrivs på fredag förmiddag, så vi får se hur det ser ut med väntade startelvor som nog läcker senare i helgen. Så i nuläget är det lite spekulation från min sida vad gäller truppstatus. Kan eventuellt komplettera med information om det är något som är värt att lägga till.

Var lite inne på Norge +0,5 då jag tror de har bra chans att ta poäng. Men väljer båda lagen gör mål till högre odds. Varför?
Jo, vi vet att Sverige redan från början saknar bäste mittbacken (VNL) och defensive bollvinnaren (Ekdal). Mot Slovenien gick Starfelt sönder. Alex Milosevic har en känning i knät. Bredvid Nilsson lär det därmed bli allsvensk debutant i form av Ekdal/Kurtulus. Jag väntar mit att Haaland, som klev av tidigt i Norges segermatch mot Serbien, lär starta här. Så rätt tufft motstånd. I övrigt har Norge Ödegaard och Joshua King som rätt bra offensiva namn. Gjorde mål i bägge matcherna mot Sverige när lagen möttes i EM-kvalet.

Sverige gjorde en halvokej insats mot ett rätt svagt Slovenien. Såg stundtals lite rörigt ut bakåt med det nya lite mer offensivt viktade spelsystemet. Med tanke på att Sverige redan från början har det svagt ställt på mittbackspositionen numera och att det även är skadeproblem där så är Sverige i nuläget vassare framåt än bakåt. Kulusevski såg riktigt vass ut mot Slovenien och verkar ha konserverat Spursformen. Isak är ofta bra i landslaget tycker jag också. Norge höll visserligen nollan mot Serbien, men släppte till runt 1,5 i xg, så lite medstuds. Känns också lite vassare fram än bakåt.

Med tanke på utgångsläget känns det här som ett klart bra spel till runt dubbelt!

This is the stats tab
This is the post tip