Sista fajten inför VM - mot ett formstarkt Peru.

Sverige - Estland 1-1
Sverige - Danmark 1-0
Sverige - Chile 1-2
Rumänien - Sverige 1-0
Sverige - Danmark 0-0

Senaste elva: Olsen - Krafth, VNL, Granen, Olsson - Durmaz, Hiljemark, Ekdal, Mini-Foppa - Toivonen, Berg

Peru - Kroatien 2-0
Island - Peru 1-3
Peru - Skottland 2-0
Saudi - Peru 0-3

Senaste elva: Gallese - Advincula, Ramos, Santamaria, Truaco - Carillo, Yotun, Tapia, Flores - Cueva - Guerrero

Det känns som Janne har sin elva klar till VM och frågan är hur hårt Sverige går in för detta. Självklart kommer de som spelar köra på och ta uppgiften seriöst. Samtidigt vill ingen jäkel bli skadad i den här sista matchen. Spelare med känningar kommer knappast att chansas med åt båda lagen och vi lär få se en hel del byten i andra halvlek i vanlig ordning. Peru har övertygad inför VM. Segrar mot Kroatien, Island, Skottland och Saudi gör att sydamerikanerna känns fyllda av självförtroende. Stjärnan Guerrero pytsade dubbelt senast och honom får Sverige se upp med.

Guidetti lär inte spela med tanke på att han nyss är åter i träning. Lustig lär starta som hoppade in senast. Ja, vi får se vad Janne hittar på helt enkelt. Matchen spelas på Ullevi och väntar storpublik. 18:30 i dag håller Janne Andersson presskonferens om det senaste inför matchen.

Men oavsett hur Sverige och Peru ställer upp så tror jag på en målsnål match. Det rasslade inte direkt med målchanser mot Danmark och Sverige har inte öst in mål den sista tiden, samtidigt som man lär ha respekt med Peru som inte kommer vika undan i närkamperna.

SPELTIPS
Mitt tips här blir under 2 mål asian (pengarna åter vid exakt två mål i matchen). Spelas till 2.00 hos bet365 (3/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter


This is the stats tab
This is the post tip