Tycker 0-0 i halvtid är ett bra spel i Sverige-Turkiet.
Samma som under 0,5 mål i första halvlek alltså.
2.48 hos 888sport , LeoVegas och MrGreen .

Vem ska göra målen för Sverige?
Sveriges VM-succé sminkar åtminstone för mig inte över det faktum att anfallsspelet ganska ofta är väldigt torftigt när Sverige spelar. Även om Emil Forsberg inte kommit upp i den magiska form han hade i Leipzig förrförra säsongen är han vår bästa offensiva spelare. Ola Toivonen har som bekant tackat för sig, vilket kanske inte låter som ett supertungt avbräck. Men jag tror det blir rätt kännbart då det inte finns någon given ersättare. Marcus Bergs spel påverkas nog säkerligen negativt av att inte ha radarpartnern Toivonen bredvid sig.

Janne Andersson lär som vanligt bygga bakifrån. Även om det "bara" är Toivonen som försvunnit sedan VM är det ändå en ny elva som ska spelas in. Pressen och det defensiva jobbet Toivonen gjorde tillsammans med Berg var en viktig komponent i Sveriges försvarsspel. Räknar med att Janne vill sätta det först och främst nu.

Frågetecken för Granqvist här, då "Granen" dragits med feber. Pontus Jansson finns dock redo att ersätta om landsfadern bommar matchen här.

Turkiet inledde Nations League-äventyret med att förlora hemma mot Ryssland. Har ett par spännande offensiva spelare som Cenk Tosun (Everton), Calhanoglu (Milan) och Cengis Under (Roma). Skulle säga att truppen individuellt sett ser snäppet starkare ut än Sveriges på pappret. Lär ändå ha en viss respekt för Sverige här, inte minst i kraft av bortaplan. Så jag räknar inte med ett turkiskt lag som vill ha en hawaii-matchbild.

Känslan är att vi får en låst matchbild till en början. Turkiet har en viss press på sig att vinna här om de vill ta hem den här gruppen. Tror ändå de kommer börja gambla först i andra halvlek. Det här vet såklart Sverige om.

Låg risk, ställningskrig, jobba sig in i matchen. Så tror jag det kommer se ut en bra stund här och då lockar 0-0 i halvtid.

Ett sidospel:
Turkiet över 3,5 hörnot till 1.78 hos LeoVegas .

Tycker det är en låg lina i en match som jag tror blir jämn. Sverige lär knappast ha jättemycket boll och Turkiet behöver vinna här. I VM-kvalet hade Sverige följande antal hörnor emot sig på hemmaplan:
Tre mot Luxemburg och Bulgarien.
Fyra mot Vitryssland.
Nederländerna, Italien och Frankrike hade samtliga fem eller fler.

I VM släppte Sverige till fler än fyra hörnor i samtliga matcher (betydligt fler än så många gånger).

This is the stats tab
This is the post tip