Bournemouth åker till Wales för att möta Swansea och jag tror vi får se en målrik match mellan dessa lag.

Ö2,5 mål spelas i matchen.

Lagens tre senaste matcher:

Swansea-West Ham 1-4
Middlesbrough-Swansea 3-0
West Brom-Swansea 3-1

Chelsea-Bournemouth 3-0
Bournemouth-Southampton 1-3
Bournemouth-Leicester 1-0

Swansea sparkade sin tränare nyligen efter att bara varit i rodret en kort tid. Fick inte uträttat alls mycket och kändes dystert nästan redan från start. Nu ligger man sist i tabellen och står just nu utan en manager. Liberty Stadium som man hade lite som en borg i Swansea är som bortblåst. Motståndarna trivdes inte där och var allt som oftast Swansea som gick därifrån med 3 poäng. Det måste man hitta tillbaka till och materialet tycker jag ändå finns där. Visst kanske det behövs en eller två i försvaret för att få det mer stabilt men truppen ska klara den här situationen utan att åka ur i maj. Ser man till dom 18 matcherna man spelat i ligan den här säsongen så har man gjort mål i 13 av dom så kvalitén finns i Swansea.

Nu är det Bournemouth som står på andra sidan och det är ett lag som gärna vill föra spelet och vågar sätta en rätt så hög press även på bortaplan. Man förlorade senast mot Chelsea med 3-0 men det bör man kan kunna skaka av sig ganska snabbt då det inte är på Stamford Bridge man ska ta poäng. Det är sådana matcher som idag man ska vinna. Senaste 6 matcher har 5 av dom gått över den här linan när Bournemouth har spelat. Ser man sen till hur det har gått i Swanseas senaste 6 matcher så har alla dom gått över 2.5 mål.

Dessa lag har också en historia tillsammans att det brukar bli målrikt när lagen möts. Förra säsongen så slutade det 3-2 i Bournemouth 2-2 i Wales.

Nytändning för Swansea och man vill gå ut och visa hemmapubliken att man är bättre än vad man visat mot ett Bournemouth som kommer stå högt och vilja äga boll. Tycker mycket talar för att det ska bli en underhållande match där vi får se några mål i matchen.

Jag spelar Ö2,5 mål @1.80 hos bet365 med 4/7u.

This is the stats tab
This is the post tip