Spelutbudet är enormt en lördag nu när alla dom flesta ligorna i Europa nu tar fart. Jag har hittat ett spel i Premier League till eftermiddagen.

Swansea tycker jag har ett bra lag och en bra balans i laget. Man har fått in Llorente som är en bra målskytt som är bra för ett lag som bör hålla till i mitten av tabellen.

Man började säsongen med en fin bortavinst mot nykomlingen Burnley, 0-1. En bortavinst för Swansea var man inte bortskämda med förra året. Man vann 4 matcher på bortaplan förra säsongen. Det är på hemmaplan man främst tar sina poäng. 47 poäng spelade man ihop förra säsongen och 30 poäng av dom togs på Liberty Stadium i Wales. Man är starka hemma och det är tufft för vilket lag som helst att åka tillbaka till England med poäng.

Leon Britton kommer nog inte till spel då han är sjuk. Gylfi Sigurdsson som förra helgen fick spela 30 minuter. Kan nu få starta och det är ett stort plus för Swansea.

Hull som vann mycket överraskande premiären mot Leicester med 2-1. Man spelade helt okej men Leicester gjorde långt ifrån en bra match. Man var uddlösa och när man fick sina chanser så satt bollen uppe på rad 7 bland publiken. Skadorna stör fortfarande Hull och kommer med en tunn trupp. I eftermiddag är man tillbaka till verkligheten. Förra helgen var första matchen i PL efter Championship, mot mästarna på hemmaplan. Nu väntar Swansea på bortaplan i Wales och tror man får sin första förlust för säsongen här.

Jag spelar raka ettan till @1.85 5/7u hos Nordicbet

This is the stats tab
This is the post tip