Swansea.com Stadium ger oss mötet mellan, just det - Swansea och Luton på tisdagskvällen och detta med avspark klockan 20:45 svensk tid. Min idé? Att gästerna tar poäng och med det sagt är det dubbelchansen (X2) som spelas och detta till oddset 1.63 hos Nordicbet / Betsson .

Luton gästar Swansea som tabelltia i skrivandets stund. Bortalaget noteras för 39 poäng på 27 matcher och har i detta nu sex poäng upp till en sjätteplats som innebär playoff, men då har de också en match mindre spelad än nuvarande tabellsexan Middlesbrough. Löser Luton en trepoängare mot Swansea, ja då har de bara tre poäng upp och allt kan hända!

Swansea som agerar hemmalag parkerar sig på en 18'e plats i tabellen. Hemmalaget har inte haft någon kanonsäsong, men med 32 poäng inspelade på 26 matcher så har de i alla fall trygga tolv pinnar ner till nedflyttningsplats. Hemmalaget kommer med medioker form då de på deras åtta senaste tävlingsmatcher mäktar med blott en seger.

Gästande Luton å sin sida bara en förlust på deras åtta senaste tävlingsmatcher och sett till gästernas formkurva så tror jag absolut att de har vad som krävs för att plocka poäng igen.

SPELTIPS
X2 (Luton-seger eller oavgjort) till oddset 1.63 hos Nordicbet / Betsson .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

TV: Haka på Melkers andel på Europatipset ikväll!




This is the stats tab
This is the post tip