Sista omgången är här!

Det är ovanligt lite dramatik inför sista omgången. Swansea har en liten, liten chans att få fortsätta spela i den högsta ligan även nästa säsong, men efter förlusten i veckan mot Southampton så ska det till mirakel för det. Det gäller att Swansea tar ikapp tre poäng samt nio mål på Southampton. Swansea kommer gå rakt på mål i början för att försöka få hål på Stoke direkt, så Stoke blir ointresserade och kan släppa in lätta mål. Men problemet för Swansea är deras målproduktion. Mållösa senaste fyra matcher så att vinna med 5,6-0 känns långt borta.

Jag väljer att gå in på hörnor på Stoke i den här matchen. Det är inte för att Stoke kommer föra den här matchen och få massa hörnor men linan som vi erbjuds brukar vi få när topplagen möter de sämre lagen på hemmaplan, den är med andra ord väldigt hög.

Jag tror inte att det kommer vara spänning i den här matchen särskilt länge och då tror jag det blir en jämn match som mest spelas av på mittplan. Båda lagen åker ur och det bör bli en ganska dyster andra halvlek som lagen bara mest kommer vilja spela av.

Swansea kommer, som hemmalag, ha mycket boll och styra det mesta av spelet men +3,5 är någon hörna för mycket för mig.

Jag spelar Stoke +3,5 hörnor @1.74 hos LeoVegas med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip