Boxing Day är här och 8 matcher i PL ska spelas idag. Utbudet är därför enormt och hittat några fina spel tycker jag.

Ö2,5 mål mellan Swansea-West Ham i Wales tycker jag är fin på förhand.

Lagens tre senaste matcher:

Middlesbrough-Swanasea 3-0
West Brom-Swansea 3-1
Swansea-Sunderland 3-0

West Ham-Hull 1-0
West Ham-Burnley 1-0
Liverpool-Hull 2-2

Swansea har verkligen inte imponerat och jag trodde faktiskt man skulle ha en plats runt 13-14 då man vanligtvis är så starka på hemmaplan i Wales. Men tunga tappen inför säsongen har satt sin prägel, tänker främst på Ashley Williams, då han styrde försvaret och tog ett stort ansvar. Han gick till Everton och försvaret har inte varit att lita på den här säsongen. Man har släppt in 22 mål på dom senaste 8 matcher, alltså nästan 3 mål per match och då blir det svårt att vinna några matcher. I anfallet tycker jag inte det är så mycket fel. Har en Sigurdsson som får dra ett stort lass, då han får vara lite motorn i offensiven. Sen har man Barrow och Routledge som får stå för snabbhet och det tekniska. Sen det viktigaste av allt i ett lag. Man måste ha en målskytt och han som ska göra det är Llorente. Har gjort 5 mål och känns som han på g. 4 mål på dom två senaste hemmamatcher och förhoppningsvis kan han förlänga den sviten idag.

West Ham är också en besvikelse för mig och har inte fått det att stämma som man fick förra säsongen. Har fått två viktiga hemmasegrar nu mot bottenlagen Burnley och Hull. Men det har inte sett fläckfritt ut om man kikar lite närmare på matcherna. Vunnit båda med 1-0 och fått straff i båda matcherna. Noble missade mot Burnley men satte returen. Sen gjorde han inte det misstaget mot Hull utan drog in från 11 meter direkt då. Hull hade mängder av chanser senast och flertalet bollar i målramen samt några riktigt heta räddningar. Ser man sen vad man har gjort innan dessa matcher så är det mycket mål man ser. Båda lagen i deras matcher har gjort mål i 6 raka matcher innan just Burnley och Hull besökte London.

En del frågetecken för vissa spelare där Ki och Fernandez är tveksamma i Swansea medan i West Ham finns frågetecken för Zaza och Collins. Obiang är avstängd idag. För helhetsbild på skadeläget så besök skadekollen.com.

Min känsla är att det finns goda chanser till att vi återigen får se en målrik match när Swansea spelar på hemmaplan. Två lag som behöver 3 poäng och tror inte något lag är så nöjda med 1 poäng utan anser att den här matchen ska man vinna.

Jag spelar Ö2,5 mål @1.80 hos Unibet med 4/7u.



This is the stats tab
This is the post tip