I denna text kollar vi igenom nattens 2 sista spel.

I match ett tar ett formstarkt Peñarol emot ett jagande Rosario.

Uruguayanska Peñarol har spänt musklerna i år och gjort en bra turnering hittills. Klassiska laget Peñarol har varit outstanding på hemmaplan där de uppträtt som den mäktiga storklubben de historiskt sett varit. Såväl lilla Caracas som mäktiga Atletico MG har fått se sig rättvist besegrade på Estadio Campeon del Siglo.

Argentinska Rosario, som sett rätt tröga ut såhär långt, hade trots 1-0 segern en kämpig hemmapremiär mot Peñarol. Inatt har de en helt annan uppgift framför sig då uruguayanerna som prickat formen (5 raka) växer ytterligare en nivå på sin hemmaborg.

Rosario måste vinna för att gå om Peñarol, men jag tror snarare på en omvänd historia.

Peñarol @ 2.05, Nordicbet

Överskattade brassar

Det andra spelet hittar vi i matchen mellan chilenska Coquimbo Unido och brasilianska Red Bull Bragantino.

Chilenarna har dessvärre redan åkt ut ur gruppspelet trots att de stundtals visat prov på bra fotboll. Tyvärr har de agerat för fegt periodvis i vissa matcher vilket istället straffat sig. Men overall har de lämnat ett gott intryck i dem flesta matcherna och stod upp riktigt bra i premiären borta mot Bragantino.

Brassarna har jag antecknat ner som aningen överskattade. De har inte imponerat i någon match egentligen och klarade sig undan hemma mot Coquimbo med blotta förskräckelsen. Inatt är det också ett frågetecken på motivationen. Visst kan de vinna gruppen, men för att göra det måste de vinna samtidigt som Racing inte slår Sportivo Luqueño.... något som most likely lär ske.

Coquimbo spelar för äran och kommer till matchen i gott slag. De lär vara mer taggade på att göra ett bra resultat framför hemmafansen än brassarna och bör ha bra chanser att lösa det.

Coquimbo Unido +0.5 ligger som högst @ 2.00 hos Unibet .

Vamos!
This is the stats tab
This is the post tip